BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Ermeni taşnak çetelerinin Asaladan sonraki temsilcisi,ateist,komünist,mikro ırkçı PKK kıblesi Kabe olan Müslüman Kürt kardeşimin temsilcisi olabilir mi? Bu ülkede herkes kanına genine göre ayağa kalkarsa bunun adı özgürlük değil yeryüzünün en büyük fitnesidir. Dünyada böyle ayağa kalkışmaları ancak emperyalistlerin ağına aldığı sömürge ülkelerde görüyoruz. Bu ülkede herkes eşit vatandaş olmalı bunun mücadelesi demokratik zeminlerde tüm mazlum ve mağdurlar tarafından birlikte verilmelidir.

Türk milleti mazlumun garibin çaresizin zulme uğrayanın hakkı yenilenin itilen kakılan aşağılanan,efendimizin övgüsüne mazhar olan asla ırkçılık kan soy gen hesabı yapmayan birliğin bütünlüğün kardeşliğin adıdır.

Türk milletine karşı gelmek hakka adalete adamlığa veya asalete karşı gelmektir. Bu ihanettir sonu nedamettir bedeli çok ağır felakettir. Bu ülkenin şerefli her evladı kardeşliği birliği namusu gibi korumalı boş hayale kapılmamalıdır. İnsanları son kullanım tarihine tabi tutanlar kullanıp bir kenara atan alçaklardır. Bu tecrübeyi tarihte çok acı bir şekilde birlikte yaşadığımız, üzerinden bir asra yakın bir süre geçmesine rağmen, hala sıkıntılarını çektiğimiz 1915 ermeni tehciri herkesin kulağına küpe olmalıdır.

Bu psikolojik çökertme ve ayrılıkçı bölücü hareketin kurucusu destekçisi teşvikçisi dünün haçlı torunu, sözde bugün müttefikimiz diye ortada dolaşan kuyruk acılı batılılar ve siyonistlerdir. Kürt kardeşim cehalete bilgisizliğe vefasızlığa kurban gider o Allahsız komünist atıklara pirim vermeye devam eder öyle özerklik bağımsızlık vb gak guk laflarına alet olursa bu topraklarda savaş kıyamete kadar devam eder. Bizi Anadolu'da boğmaya vuruşturmaya oluk oluk kan akıtmaya devam ederler.Yeni Iran ırak savaşları gibi Anadolu'da verdikleri silahlarla bize Kürt Türk savaşı yaptırırlar. Buna komplo teorisi diyen ya cahil,ya bağnaz gözü dönmüş partili, ya alçak,ya hain ya işbirlikçi ya besleme yada dönme devşirmedir.

Birlikte olmak, bir millet, tek devlet, tek ülke olmak ay yıldızlı al bayraktaki Kürt Türk ceddimizin kanına sahip çıkmak namus borcumuzdur. Ülke sıradaki her etnik aidiyetin, baş kaldırdığı birleşmiş etnik milletler midir? Burada birlikte kurduğumuz sofra ve nimetlerin kıymetini bilmeyenlerin yarın son pişmanlığı fayda vermez.Kürt böreği,Arnavut ciğeri,Çerkez peyniri sofranın nimetleridir. Kendi ülkelerinde dil bayrak millet devlet tartışması yapamayan emperyalistlerin ülkemize zayıf ülke ülke muamelesi ile operasyon yapmalarının, Oslo ve gizli mahfillerde adı barış denilen bölünme mi olmuştur? Bu ancak fitne ateşini kaosu tetikler ve ayrılığı kalıcı kılar.Başka Türkiye yok ülkenin her karış toprağı herkesindir. ''Vatan bir bütündür parçalanamaz'' bunun aksi peşinde koşanlarla, buna çanak tutanlarla, buna alet olanlarla hesabımız milletçe kıyamete kadar kapanmaz.


Editör: TE Bilisim