Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Kürt kardeşime soruyorum? Kanlı örgüt güya masum bir takım taleplerin arkasına maskelenerek 6,7,8 Ekim tarihlerinde iğrenç,vahşi ve alçak yüzünü bir kez daha gösterdi.Yaktı,yıktı yağmaladı ve masum insanları özellikle Kürtleri katletti. Böyle kandan beslenen cani şebekesine,güneydoğuda baskı mazeretiyle oy veriliyor deniliyor, peki büyük şehirlerde hangi gerekçe ile bu alçaklara oy verilir? Bunlara oy vermek kana göz yaşına yakmaya yıkmaya yağmaya talana ve bebek katline onay vermek değil midir? Bunlara oy vermek aksine Kürt düşmanlığı değil midir?

Bunlara oy vermek kargaşaya yağmaya uyuşturucuya alçaklığa oy vermek değil midir?.Bunlara oy vermek ebedi savaşa davetiye çıkarmak değil midir? Kimseyi yaratıldığı aileden dolayı, aşağılamak, hor görmek, şerefsizlik, ırkçılık ve alçaklıktır. Bu yaratanın tasarrufunda onun azametini kudretini rahmet nimet ve yaratılış zenginliğinin ispatıdır.Herkes ana lehçesini,şivesini anadilini konuşur anlaşır ama ülkede birlikte yaşamanın hayatı paylaşmanın dili müşterek olmazsa nece anlaşacağız, benim Kürt kardeşim! Öyle abuk subuk PKK talepleri ile anadil talepleri okul yakmaları ile işin sonu ana dille başlayan özerklik Kürdistan propagandası ile bölücülüğe ayrışmaya ayrı devlete gider.Bu hayali devlette uzaydan çekilen petrol bölgeleri üzerine kurulu ama orada huzur olmaz. Kan ve gözyaşı müşterek bizden akar ama petrol haçlı ve siyonistlere akar.

Şimdi soruyorum bütün ilk,orta,lise ve Üniversite eğitimi İngiliz dili istilasında iken buna itiraz etmeyen kanlı PKK niçin Türkçeye itiraz ediyor? PKK nın meclisteki kanlı manga uzantıları Çocuklarını nerede ise ABD'de doğurtarak İngilizce eğitimi vermeye çalışırken Türkçe ile eğitim rahatsızlığı ne içindir? Türkçe öğrenilmesin herkes etnik dilini öğrensin ve okullarda Afrika kabileleri gibi ilkelce ayrışalım okul katlarında okul önlerinde çocuklar kan soy gen ırkçılık kavgası mı yapsın.Sahi dünyada etnik kökenlere göre eğitim yapan ve buna özgürlük diyen bir ülke var mıdır? Hangi AB ülkesi bunu yapıyor? İngiltere sömürgelerden götürdüğü insanlara,AB ülkeleri bizim insanlarımıza Türkçe eğitim veriyor mu? Orada Kürtçe anadilde eğitim talebi hakkınız değil mi?

Böyle bir talepte bulunmak mümkün müdür? Hani AB ülkeleri demokrasinin beşiği diyorlardı.Bu söylemler palavra yalan ve aldatmadır. Dünya'da dün İngilizler tarafından kan ve gözyaşı ve sömürü düzeni ile kurulan İngilizce eğitim düzeni evrensel balonlarla dayatılır.İngiliz ayrıcalıklı dilini dünyaya dayatan sapık siyonist düzenin temsilcileri Kürtçe ana dilde eğitim talebi ile eline fitne maşası almış asrın kan ve göz yaşı fitnesinin fitilini çekmiştir. Bu Kürtçülük bölücülük fitne ateşi sönmezse birlikte cayır cayır yanarız.Herkes aklını başına toplamalı huzurumuzu bozan PKK maşası ve barış hezeyan hayal yoldaşı AKP düzeni sona ermezse bu ayın başında izlediğimiz kanlı vahşet provaları devam eder. Öcalan değil kralı gelse bu ülkede boru öttüremez.

Bu ülkede Öcalan'la yoldaşı AKP nin hayali parti devleti düzeni değil kardeşlik düzeni kurulacaktır.Türk milli kimliğini tek millet olarak kabul etmeyen,Türk bayrağını kabul etmeyen,tek devletini bölmeye çalışan,yarın ezanı da susturacak haçlı savaşının temsilcileri ile tek damla kanımız kalıncaya kadar milletçe devletçe mücadele etmeye kararlı milyonlarca millet evladı vardır. Yeryüzüne yayılmış milyonlarca Türk evladının göz bebeği Türk devleti kardeşlik birlik ve bütünlüğün kutlu mübarek kalesi olarak ebediyete kadar yaşayacaktır. Bu sarsılmaz kale bayrağında Kürdün ve Türkün müşterek kanı vardır o bayrak namustur. Birlikte yaşamak Allah'ın bir olduğu gibi farzdır.PKK defteri kapanmazsa ona destek veren, müsamaha gösteren, yol veren, herkes kendini ve ülkeyi ateşe atar.Ülkeye yazık etmeyelim, bu ülkenin nimetleri, makamları, serveti, şöhreti yer altı ve yer üstü zenginlikleri hepimize yeter.

Kürt dünyada kendini Türk'ten daha çok seven asla hiç kimseyi bulamaz.Umarım bu iğrenç oyun bozulur, hain tezgah dağılır, kardeşlik kıyamete kadar sürer.Selam olsun kardeşlik meşalesini yakanlara! Allah'ın gazabı laneti azabı sıfatı bölücüler üzerine olsun! Türkçe dil bayrağımızdır Türkçe giderse Türkiye gider! Ses bayrağı inerse ay yıldızlı al bayrakta iner! Tek dil bayrağı Türkçe ile ay yıldızlı al bayrağın altında kıyamete kadar yediden yetmişe tek millet Türk'ün özgürlük türküsünü söyleyecektir.

Sabri ŞENEL

Editör: TE Bilisim