BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 ABD, bir türlü PYD ve YPG'nin ilişkisini tespit edememişti.

İşte kanıtı... Kobani'ye PKK'nın isminin heykeli dikildi!!!

Yalnız ABD diyoruz ama iğneyi de kendimize batıralım. Bu ülkede Kobani'ye sınırlarımızın içinden gidip teslim aldılar. Hatta yolda kaymakamımız bunlara lahmacun ısmarladı.

Salih Müslim ise, zaten elini kolunu sallaya sallaya ülkemize geliyor ve yetkililerle resmi görüşmelerde bulunuyordu.

Tek sözümüz ABD'ye değil... Kobani'de bu heykelin dikilmesi Kobani'ye ülkemizden geçirilen teröristlerle mümkün olmuştur.

Tüm bu DAEŞ'in ortaya çıkmasından sonra  Suriye'nin kuzeyinde " Suriye Demokratik Güçleri" adıyla yapılanan ve ABD'nin bölgedeki kara gücü haline gelen  PKK'nın  Suriye kolu PYD, kanton ilan ettiği  Kobani'de kendini ele verdi.

BİR TÜRLÜ İNANMIYORLAR

Türkiye,  Suriye'nin kuzeyindeki PYD/YPG yapılanmasının, bölücü terör örgütü  PKK'nın devamı olduğunu sürekli müttefiklerine anlatıyor, ancak başta ABD olmak üzere  PKK'yı destekleyen ülkeler buna inanmıyordu.

PYD/YPG'NİN  PKK İLE BAĞLANTISININ KANITI

Hatta  PKK'nın  Suriye koluna, ele geçirdikleri bölgelerde kanton kurma ve tek taraflı özerklik ilan etme yetkisi de verdi.

ABD,  Rusya ve AB ülkelerinin verdiği bu koşusuz destek, PYD'yi de şımarttı.  PKK ile ilgilerinin olduğunu  Rusya ve koalisyon güçlerinin hiç bir şekilde görmeyeceğine emin olan PYD,  Kobani'de resmen kendini ele verdi. 

YPG-PYD,  
PKK terör örgütüyle bağlantısının en güçlü kanıtını  Kobani'de,  PKK'nın ilk teröristlerinden  Mahsum Korkmaz'ın heykelini dikerek verdi.

PKK'nın ilk teröristlerinde ve sözde komutanlarından olan " Agit" kod adlı  Mahsum Korkmaz, 1986'da  Gabar Dağı'nda çatışmada ölmüştü. Korkmaz'ın adı  PKK'nın  Lübnan'da kurduğu terörist eğitim merkezine de verilmişti. 


Editör: TE Bilisim