Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 Bu günkü; Cuma hutbesinde,beştepedekinin atadığı Diyanet başkanlığının hazırladığı hutbeyi okuyan imamlar!

Son günlerde Vatanını bırakıp kaçan Suriyeli mültecilere sosyal medayada tepki gösteren vatandaşlara ithafen hazırlanmış hutbede;Mekkeli muhacirlere evini açan lokmasını paylaşan Medineli Ensarlar örneği vererek cemat üzerinden algı oluşturmak için minberden okunan hutbe!

Şimdi soru şu? Senede 52 Cuma namazında okunan hutbede Allah c.c Buyuruyor ki ''Allah sizi her türlü kötülükten fuhşiyattan azgınlıktan men eder,Akrabaya düşküne yardımı emreder ve size tutasınız diye öğütler verir''

Türkmenler Doğu Türkistan Ahıska Türkleri vs onlar bizim akrabamız değilmi,onlar madur olunca onlara Ensar olmuyoruz ve O zaman Mekke'den Medine'ye hicret eden muhacirler Medine'de hırsızlık,arsızlık ve oradaki kadınlara tecavüz veya sarkıntılık mı yapmışlardı? veya Medineliler Mekke'de ata topraklarını bırakıp kaçan Mekkeliler için Mekke'deki müşriklerle savaşmış  mıydı? 15 Temmuz'da birilerinin sokağa çağırarak kendi atadıkları askerler haince 247 vatandaşımızın şehid edilmesi sebep olup sadece onlar şehid olmuş gibi onlardan ilk önce bahsedip bu vatan toprakları için sadece Çanakkale'de 250 bin şehid vererek emperyalist siyonist Haçlılara Çannakale'yi geçilmez yapan Anadolu Vatan toprakları için şimdiye kadar milyonlarca Vatan evladı cephelerde ve alçak teröristlerle kahpece arkadan vurulan Vatan evlatları hala şehid olurken 15 Temmuz'a istinaden Kuran okutulup ve Cuma namazında bahsedilmesi ayrıcalık tanınması nasıl bir zihniyet?

Bu ülkede her vatandaşın vergisi ile maaş alanlar açın Kuran-ı Azimüşşanı Allah'ın hükümleri ve Emirler'inin idareciden yöneticisine,çobanından çifçisine işçisine;Kul hakkı Adalet,Beytül mal ve yalandan Riyadan gerçek bir Müslümanın nasıl olması gerektiğini vaaz edin hutbe okuyun,yoksa sizleri YARADAN'a havale ediyoruz sizleri bildiği gibi yapsın İnşallah'u Teala.

Kemalettin Aktaş



Editör: TE Bilisim