Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Samanyolu Haber'e konuk olan Mehmet Aslan, Erdoğan milliyetçileri kastederek "Bunlar Fatiha bilmez" dediğini hatırlatarak Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi.
Aslan, kendilerine küsüp Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'a oy veren eski bir ülkücü ile arasında geçen ilginç diyaloğu ilk kez kamuoyu ile paylaşarak şunları kaydetti:

"Ülkücülere, millyetçilere şerefsiz dedi. Kovboy dedi, Mafya bozuntusu dedi. Ve en ağırı ne dedi biliyor musunuz: Bunlar var ya bunlar, Fatiha bilmez dedi. Bunlar camiiye giremez ancak kapısında bekler dedi. Bizlere söyledi. Bizim büyüklerimize söylediler. Kuran için vatan için şehit olmuşlar için söyledi. Bunları söyledi dedim. Bunları biliyor musun dedim. Yok bilmiyorum dedi. Al izle dedim. Bunları izleyince o kadar pişman oldu ki intihara kalkıştı. 

"Allah Allah Diyerek Çaldılar"

İnsanların artık uyanması lazım. Bize Fatiha bilmeyen diyen zihniyet Allah Allah deyip çaldı. Resmen dini kullanarak çaldı. 

"Kur'an'dan Pasta"

Yani deseler ki ateist bir toplum, bu Türkiye'yi yobazlaştırırız ve İslam'dan soğuturuz. İşte sahte imamlarla, sahte müftülerle, riyakar politikacılarla plan yapsalar Türkiye Cumhuriyeti'nden Kur'an'dan pasta yapamazlar. Akıllarına gelmez yani. Düşünemezler böyle bir şeyi. İşte bu hale getirildik biz. Yani her 5 metrede bir imamhatip yapmakla olmuyor bu işler. Her 50 metrede br cami yapmakla olmuyor bu işler. Adamla gibi imam koymakla oluyor bu işler. Gerçek din adamları mumla aranıyor Türkiye'de.."

Editör: TE Bilisim