İzmir’e giden Mehmet Müezzinoğlu, Gaziemir Sarnıç Mahallesi'ndeki Balkan Göçmenleri Kültür Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Halim Garip, Mehmet Müezzinoğlu’na sorunlarının yer aldığı dosya verdi, Atatürk portresi hediye etti.

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

‘T.C. RECEP AKDAĞ DÖNEMİNDE KALDIRILDI'

Mehmet Müezzinoğlu, hastane tabelalarındaki 'T.C.' ibarelerine ilişkin tartışmalarla ilgili,  T.C. ibaresinin kendisinden önceki bakan Recep Akdağ döneminde kaldırıldığını belirterek, "Sağlık Bakanlığı'nın bakanlık yazışmalarının hiçbirinde T.C. kaldırılmamıştır. 25 Ekim 2012'de yapılan bir hadise bir haftadır gündeme getiriliyorsa bu Türkiye'nin gündemini farklı yere çekme amacı olanlara bir fırsattır. Bu fırsatı kimseye vermeyiz. Artı, Türkiye Cumhuriyeti'ni de bunlarla tartışılır hale getirmeyiz. Logomuzun altına da T.C.'yi koyduk. Tartışılacak bir konu yok. Ben T.C. ile onur duyarım. Bayrak, Cumhuriyet duyarlılığımı kimseye tartıştırmam" şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim