MEMUR-SEN, AYHAN OĞAN VE FETÖCÜLER ELELE OLMUŞLAR..!

Türkiye'de yeni bir Devletin kurulduğunu, kurucusununda Tayyip Erdoğan olduğunu ilan eden Ayhan OĞAN bakın neler yapmış, kimlerle beraber olmuş...

Öğrenim yıllarından itibaren bir çok vakıf ve dernekte kurucu ve yöneticilik yaptı. 2008 Yılında "Ortak Akıl Hareketini" kurdu. 2006-2012 yıllarında "Türkiye Gönüllü Teşekküller VAKFI" Genel Sekreterliğini 3 dönem sürdürdü. 2010 yılında 498 Sivil Toplum Örgütünün desteğiyle ( Malum-Sen'de var) SİVİL DAYANIŞMA PLATFORMUNU (SDP) kurdu. Halen bu platformun başkanlığını yürütüyor ..!

Bu şahıs aynı zamanda Akil İnsanlar Heyeti Üyesi olup, Doğu Anadolu Grubunun Sekreterliğini yürütmüş bir Açılım Sevdalısı..!

Altı yıl TÜRKİYE GÖNÜLLÜ TEŞEKKÜLLER VAKFI'nın Genel Sekreterliğini yürüttü. Bu kuruluşun üyeleri arkasında Bilal Erdoğan'ın TÜRGEV'i, meşhur Ensar VAKFI ve şaibe merkezi DENİZ FENERİ DERNEĞİ de var.!

SİVİL DAYANIŞMA PLATFORMU (SDP) aslında iktidarla Dayanışma Platformuydu. 2010 yılında kurulup aynı yıl, Kısmi Anayasa Değişikliği Referandumunda "YETMEZ AMA EVET " kampanyalarını tüm Türkiye'de aylarca sürdürdü. O zamanlar Hizmet Hareketi denilen, bugünün MELANET HAREKETİ ile birlikte hareket ediyorlardır. Bu kuruluşun içinde Cemaatinde Sivil Toplum Örgütleri vardı ..!

Sivil Dayanışma Platformu, kurulduğu günden buyana Siyasi İktidarın tüm Seçim ve Anayasa Değişikliği gibi kampanyalarının baş savunucu ve öncüsü oldu ..!

Bu platform gazetelere Anayasa Değişikliklerini destekleyen ilanlar vererek, Hükümetin tüm icraatlerini savunan kampanyalar yürüttüler. Boy boy gazete ilanları ve Bilboard afişleri yaptılar. Hemen hemen Türkiye'nin her ilinde ve ilçesinde geniş katılımlı programlar düzenledirler.

Memur -Sen'ciler bu organizasyonlarda hep en önde oldular. Bu kuruluşlara BAŞKANLIK eden Sabık Ayhan, MEMUR-SEN'e katkılarından dolayI teşekkür yazıları gönderdi ..!

Başlangıcı Fetöcülerle, sonu açılmcılarla en sonu ise Yeni Devlet Kuruluşu ilanı ile devam eden Ayhan OĞAN'ın yanında hep Memur-Sen vardı... TÜRGEV vardı, ENSAR VAKFI vardı... Bilumum İktidar beslemesi ve türemesi dernek, vakıf ve sendikalar vardı..!

Soru 1: Memur-Sen yıllardır birlikte olduğu ve kendilerinin de üyesi olduğu Gönüllü Sivil Toplum Platformu Başkanının "YENİ DEVLET KURDUK, KURUCUSUDA TAYYİP ERDOĞAN'DIR" sözünden rahatsız olup bir açıklama yaptı mı?

Soru 2i : Memur-Sen halen bu şahsın başında bulunduğu platformun üyesi midir?

YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

Soru 3 : Memur-Sen sessiz kalarak ve Ayhan Oğan'ın Başkanlığını yaptığı Platformdan ayrılmayarak, onun fikirlerini desteklemiş olmuyor mu?

Editör: TE Bilisim