Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, MHP Konya Meram İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Türkiye Nereye Gidiyor’ konferansında Başbakan Erdoğan’In servetiyle ilgili ilginç ifadeler kullandı.
2004 yılında işadamı Rahmi Koç’un, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, 1 milyar doları olduğunu söylediğini hatırlatan Akşener, şunları söyledi:

“2004 belediye seçimlerinde Rahmi Koç, sayın Başbakan için 1 milyar doları var dedi. Bende bir hesap yaptırdım. Nasıl oluyor bir sucuk firmasının muhasebesini tutan arkadaş, 1989′da Refah Partisi il başkanlığına atandığında tamponu telle bağlı otomobilin sahibi, eşinin üzerine Avrupa’da çalışan bir hacı ağabeyle ortak çorbacı dükkanı var. Sonra iflas etmiş ve Hacı Ağabey’in iddiasına göre Hacı Ağabey’e borcu ödenmemiş ve Kasımpaşa’da oturuluyor.

İstanbul Refah Partisi’nin il başkanlığı, maaşlı bir görev. 1991 milletvekili seçimi ve seçilemeyip tekrar il başkanlığı. 1994′de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, bu arada il başkanlığı döneminde Üsküdar’da imarsız, iskansız Üsküdar da bir ev ve 1994′de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen bir Tayyip Erdoğan. Aradan yıllar geçip 2002′de partisiyle tek başına iktidar olduğunda Türkiye’nin en büyük  işadamanın 1 milyar doları var dediği bir başbakan. Ben bu hesabın içinden çıkamadım bir türlü…”
Editör: TE Bilisim