Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı bugünkü yazısında Mehmet Ağar'ın sürekli olarak İçişleri Bakanlığı'na gittiğini, Bakan Süleyman Soylu'nun Ağar'ın karşısında ceketini iliklediğini ve bakanlığın Ağar'a emanet edildiğini ileri sürdü.

Yazının ilgili bölümü şöyle:

Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli

"Ankara'da kulağı delik kaynaklarımdan aldığım bazı bilgilere göre son çare olarak İçişleri eski Bakanı, ünlü polis müdürü Mehmet Ağar'dan 'aman' dilenmiş. Ağar sık sık İçişleri Bakanlığı'na gidiyormuş. İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu Ağar karşısında ceketi ilikli, sürekli 'efendim'le başlayan cümleler kurarak saygıda kusur etmiyormuş. Ağar emniyetten atılan polislerin listelerini inceliyor 'Şu iyi adamdır, bu mecburen cemaatçi gibi görünüyordu' gibi gerekçelerle bazılarının göreve çağrılmasını istiyormuş. Görevden ayrılan, emekli edilen bazı polis müdürlerinin de isimlerini Soylu'ya veren Ağar 'Bunları geri çağırın, etkili yerlere tekrar koyun, geç kalırsanız ipin ucunu da kaçırırsınız' diyerek uyarıyormuş. Ankara'daki kaynaklarım 'Artık İçişleri Bakanlığı Ağar'a emanet' diyorlar."

(Kaynak: Sputniknews)


Editör: TE Bilisim