Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Tuncay Maden, düzenlediği basın toplantısında MHP’nin Bartın milletvekili adayının Sezai Bilgin olduğunu söyledi.
MHP İl Başkanı Tuncay Maden, MHP Bartın İl Başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Maden, partisinin kongreden sonra oluşan il yönetimin görev dağılımını açıkladı.

İl Başkanı Maden açıklamasında, “Bilindiği gibi 11 Ocak’ta 11. olağan kongremizi yoğun bir katılım ile icra ettik. İl teşkilatı olarak bu büyük ilgi, sevgi ve güvene layık olmak için elimizden gelen tüm çalışmaları yapmayı kendimize bir görev addediyoruz. Biz yeni göreve gelen il teşkilatlarımızın en büyük görevi, önceden belirlemiş olduğumuz hedeflerimizi yakalamak ve gerçekleştirmek, başarımızın itici gücü ve çıkış noktası olacaktır. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerden sonra partimiz çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. 1 Ekim’den itibaren de birinci sıra milletvekili adayımız Sezai Bilgin yoğun bir şekilde planlı ve programlı ev toplantıları gerçekleştirmektedir. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilli genel seçimleri İlimiz ve ülkemiz açısından çok önemli bir seçim olacaktır. 7 Haziran seçimlerinde dirilen milli ruh kesin bir galibiyete ulaşacak, bir millet uyanacak Türkiye ve Bartın’ın kalbi MHP’de atacaktır” dedi.

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim