Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 MHP ilçe yöneticisi olan kardeşimiz örnek bir dava adamıydı.Acılı aile sözün bittiği yerde evlat kardeş yeğen ağabey acısını iliklerinie kadar yaşadığı sözün bittiği ana tanıklık ettik.Allah hiç kimseyi böyle acılarla test etmesin.Yakınlarına ve Ülküdaşlarına dayanma gücü versin.Ülküdaşları Onun bıraktığı yerden bayrağı zirvelere taşıyacaktır.
Seçim irtibat bürosunun açılışında daha yakınen tanıdığım yiğit bozkurt ülküdaşım tam bir dava adamı kardeşimizdi.Onu talihsiz ve tedbir yetersizliğinden dolayı iş kazasında kaybettik.Bu ayrı bir yaramız cenazesi yarın memlleketi Ordu'da toprağa verilmek uzere gözyaşları ile uğurlandı.Onu Mevla aramızdan aldı. Ama onun yokluğu inşallah yeni bir diriliş tohumu olacaktır.
Onun davası Sancaktepe'de ve Ülkede muzaffer olacak ruhu şad olacaktır.Kadirler Fıratlar ölür Ülkücülerin önderliğinde Türk milletinin varlik ve beka davası kıyamete kadar sürer.Bir ölür bin diriliriz.Allah rahmet eylesin can kardeşim makamın cennet kabrin nurla dolsun.Allah acı çeken herkese sabır versin.

İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim