Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
Bugün Bursa Uludağ gibi görkemlidir. Bursa milletin yeniden doğuşuna yeniden şahlanışına şahit olmaktadır. Kuruluşumuzun hatıraları bizimledir. Erenler evliyalar Allah dostu büyük alimler asırlarca Türk İslam medeniyetini geliştiren kahraman atalarımız aramızdadır. Çok şükür Türklük mukadderatı tertemiz vicdanların garantisi altındadır. Bursa Türk milletinin yanında Türklüğün tarafında ve vahdetin yolundadır. Bursa hainlere korku salmakta eş başkanlara hezimet vaat etmektedir. Türk milletine saldıran Türk kimliğini yıkmaya çabalayan kendini bilmezleri yenilgiyle tanıştırmak için teyakkuzdadır. Selam olsun Türk milletinin birliğinden yana olanlara.
Selam olsun Türk bayrağına. İçiniz kan ağlayarak görüyorsunuz ki Türkiye temellerinden sarsılmaktadır. Meydanlarda bağımsızlığını kazanmış Türk milleti masada paylaşılmak istenmektedir. 90 yıl önce Dumlupınar'da yere serilen düşmanlıklar şimdi bileylenerejk karşımıza dikilmiştir. Milli değerlerimiz alçakça hedef yapılmıştır. Etnik bölünmeyi amaçlayan kanlı terör meşrulaşmıştır. İmralı canisi muhatap alınmıştır. Terör inisiyatif elde etmiştir. Türkiye AKP felaketi altındadır, Türk milleti AKP belasıyla sarsılmaktadır. Tek millet tek devlet tek dil tek bayrak ve tek vatan AKP'nin bölücü politikaları sonucunda yıpratılmış ve yarılmıştır.
Miting notu: Miting alanındaki kalabalık VUR DE VURALIM ÖL DE ÖLELİM sözlerine MHP Genel Başkanı, 'Merak etmeyin onun da zamanı gelecek' diye konuştu.
 PKK silah bırakacakmış, PKK'lı militanlar emniyetli şekilde sınır dışına çekilecekmiş. Terör bitecekmiş, diyorlar ki Türkiye huzura kavuşacakmış. Türk milleti utandırılmaktadır. Aziz Bursalı kardeşlerim yalanlarla oyalanmaktadır. PKK'nın silah bırakması nasıl mümkün olacaktır. Başbakan Erdoğan PKK'ya neleri peşkeş çektiğini hala açıklayamamıştır. Başbakan'a Bursa'dan soruyorum; İmralı canisine hangi sözleri PKK'ya hangi umutları verdiniz? NEyi çözmeye çalışıyrosunuz? Türk milleti kiminle küsmüş kiminle çatışmış da barış diyorsunuz? Mandacı mısın bölünme uydusu musun? Yoksa İmralı Canisi sana el mi verdi büyü mü yaptı? PKK ayaklarına pranga mı vurdu? Türk milletini bu denli hafife almanın sırrı ve esası nedir?
Türk milleti Diyarbakır'daki küstahlıkları alçaklıkları soysuzlukları ibretle izlemiştir. Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçiminde serbest bırakacağı ve beraber beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını birlikte söylemelerini bekliyorum. 
Başbakan Erdoğan teröristbaşının açıklamalarını olumlu bir gelişme olduğunuutanmadan sıkılmadan yüzü kızarmadan söylemiştir. Başbakan da aynı beyinli atıktan beslenmektedir, aynı çamur akıntısında kürek çekmektedir. İkisinde de aynı üslup aynı nakaratlar tekrarlanmaktadır. 
Bunlar ihanet oyunun iki eş başkanıdır. Bunlar ikiz iki mezar kazıcıdır. Anlaşılan İmralı canisinin mesajları Başbakan'ın elinden geçmiş ve düzeltmeleri BDP'li postacılara vermiştir. Türk bayrağının olmaması Başbakanı fazlaca rahatsız etmemiştir bunu basit bir kaç tepkisel sözle geçiştirmiştir. Nevruz bayramında Türk bayrağı inmiş PKK paçavraları yükselmiştir. 
Türkiye Türktür Türk kalacaktır. Başbakan İmralı canisi ve PKK'yla birlikteliğini sağlama almak için milliyetçiliğe saldırmakta. Bu kafa yapısına göre MHP terör bitmesin diye uğraşmaktaymış. Terör biterse MHP de bitermiş. MHP kanın akmasını istiyormuş. Bu müfterice beyanlar bu asılsız düzmece ifadeler ancak ruhunu iblisle mübadele edenlere has bir tavırdır. MHP Türk milletine engel veren ne varsa elinin tersiyle itmektedir. Biz terörün de bölünmenin de bölücülerin de panzehiriyiz. Başbakan bunu hayatı boyunca fark edemez. Başbakan'ın bölünme merakına da sonuna kadar karşıyız. Biz Türk milliyetçisiyiz. Türkiye'yi canından aziz bilen milliyetçi ve millet sevdalısı vicdanlarız. 
Biz İmralı'ya sadece yağlı urganı caninin boynuna takmak için gideriz. Bu anlayış Sultan Alparslan'da da olsaydı Diyojen'le de barış görüşmesi yapılsaydı Türkler kyersiz yurtsuz kalırdı. Şayet bu sefil bu bakış Gazi Mustafa Kemal'de de görünseydi ne Türkiye'nin adından ne de bağımsızlığından bahsedilebilirdi. 
İç düşman yaratma igib kurgu kavramlar Türk milliyetçiliğine uzak ve yabancıdır. Türk milliyetçiliği ve demokrasi birbirinden ayrılmaz bir bütündür.
Diyarbakır sevgimiz Erzurum direncimizdir. Hepimiz Ankara ve Türkiye'yiz. Ayakların baş olduğu bu dönem bitmelidir, ufukta güneş doğmuştur, AKP balonu sönmeye yüz tutmuştur. Bursa bunun önsözüdür. Bu meydan Türkiye'nin umudunun kanıtıdır. Kuruluşumuzun merkezi kurtutuluşumuzun çağrısını yapmaktadır. Yabancılarla yatıp kalkan AKP kesinlikle hak ettiğini bulmalıdır. 
Başbakan Erdoğan'a bir çağrıda bulunmak istiyorum. İmralı canisiyle yürüttüğün müzakereleri biran önce kez. Milletin verdiği yetkiyi kullan ve şerefinin birazını kurtar yoksa Türk milleti seni affetmeyecektir. Bu gidişle ismin her hatıra geldiğinde beddualarla anılacaktır. Bunları gör ve Türk milletiyle daha fazla oynama. Türkiye'nin önünü daha fazla kapatma. Gün gelir arkana baka baka iktidardan gideceksin. Gittiğin yerde de emin ol Türk yargısının önünde hesap vereceksin.
Halk röportajımız yarın saat 14:00 ' dan sonra sitemizde bulunan webtv bölümümüzde yayınlanacaktır.
Bizi takip edin.!

Editör: TE Bilisim