• Üç kuruşluk koltuk makam ve ikbal için çevirmedik fırıldak bırakmayan, hem de her fırsatta eski ülkücülükten dem vurup caka satanların bulundukları partide MHP düşmanlığı, ayaklar altına alınan milliyetçilik,ülkücülerin abdestsiz namazsız denilerek iftiralara muhatap olmalarını içlerine nasıl sindirebiliyorlar?

    Orada uğradığın hakaretleri içine sindirebiliyorsan omurgasızsan padişah olsan şah olsan ne yazar! Şahsiyet zafiyeti geçiriyorsan neye yarar? Sahi ülke bu halde iken hala bulunduğunuz yerde ben ülkücüyüm diyebiliyorsanız çok yazık hem de çok yazık!.

    Ülkenin geleceği kanlı katillerle işbirliği ile tasarlanıyorsa hırsızlıktan yargılanan bir iktidar varken sizin buna Ülkücülük vicdanınızla bir şey diyemiyorsanız artık o vicdan idraksiz, o gözler bakar kör, o dil konuşan fakat lal, o kulak işiten fakat sağır, velhasıl hissiyatsız duygusuz omurgasız bir ruh ve beden hali ülkücülük değil olsa olsa bir koltuk köleliğidir.

    Her fırsatta ülkücülere ve MHP'ye saldıranların ülkücü adaylara itibar göstermeleri iki yüzlü sahtekarlığın suç üstü hali değil midir? Ülkücüler kendilerine koltuk için son kullanım tarihi belirlenen insanlar olmaya kendilerini nasıl layık görüyorlar?

    Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

    Yazıklar olsun bir koltuk makam ikbal uğruna bu hareketten geçinenlere! Selam olsun omurgalı dik duran dikiliş duruş silkiniş ve şahlanış sahiplerine Zafer er veya geç Ülkücülerin şahsında Türk milletinin olacaktır.

Editör: TE Bilisim