Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
Gürses, MHP içerisindeki üst kurul delegelerinin hain ve paralelci ilan edildiğini belirtirken,  ‘bizim attığımız cesur adımlar için bizi tebrik edeceklerdir’ dedi. Gürses, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Evlatlarımızın Misak-ı Milli sınırları içersinde özgürce yaşayabilmeleri, pasaportsuz, vizesiz gezebilmeleri için acilen MHP nin iktidarına ihtiyaç vardır. Büyük Türk Milleti yıllardır sergilenen ihaneti görmüş tek kurtuluşun MHP’nin iktidarında olacağına kararını vermiştir. MHP iktidarının mihenk taşı, 19 Haziran Olağanüstü Tüzük Kurultayı olacaktır.

Tüzüğümüzün ilgili maddeleri demokrasimize uygun hale getirildikten sonra seçimli kurultayımız gerçekleşecek ondan sonra da MHP’nin iktidarının önünde hiçbir güç duramayacaktır. Bugün biz kurultay talep eden üst kurul delegelerini hain ve paralel ilan edenler muhakkak pişman olacak bizim attığımız cesur adımlar için bizi tebrik edeceklerdir. 19 Haziranda Türk'ün makus talihini değiştirmek için Ankara'da olacağız. Ne Mutlu Türk'üm diyene.”

Editör: TE Bilisim