MHP GENEL BAŞKAN ADAYLARINA...!

 

Ülkemizde geleceğimizi derinden etkileyecek “15 Temmuz Darbe Girişimi” adı ile yaşanan olaylar hakkında ne düşündüğünüzü, temsil ettiğiniz camia olarak çok merak ediyoruz.

 

 14 yıldır ezici bir çoğunlukla devlet yönetimini elinde bulunduranların, bu sürenin 11 yılında kirli ve hukuk dışı ortaklık yaptıkları unsurlar tarafından girişildiği iddia edilen darbe teşebbüsü malumunuzdur. Peki bu bahane ile; demokrasiyi kurtarmak adına milleti meydanlara davet edenler tarafından, yeni bir rejimin temelleri mi atılıyor? Millet evlatlarının direniş ve kanlarıyla önlenen darbe girişimden yola çıkarak; yeni meşruiyet arayışı içinde olanların, nasıl bir rejim düşledikleri hakkında, bu milletin evlatlarını aydınlatmayı ve gerçek bir demokratik değişim için ne düşündüğünüzü bizlerle paylaşmayı düşünür müsünüz?

YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

 

Umarız ki, ülkemiz darbe tehlikesini atlatmıştır. Hukuk ilkeleri içinde ve gerçekten demokratik bir sistemin inşası için, bu ortamın uygun bir zemin oluşturduğunu düşünmüyor musunuz? Nereye doğru sürükleneceğimiz endişesi içinde olan Türk Milletine ümit olacak projelerinizi, bu fırsatla kamuoyuyla paylaşmanın şart olduğunu görmüyor musunuz?

 

 Darbelerden en çok mağdur olanlar ülkücü-milliyetçi hareketin içindekiler iken; en az bedel ödeyenlerin sahte demokrasi kahramanı olarak takdim edilmesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Ya peki, sivil darbe teşebbüsü için neler düşünüyorsunuz? Yoksa siz hala askeri darbe girişiminde mi takıldınız? Yaşanan sivil darbe girişimlerinin farkında mısınız? Bunlara bir diyeceğiniz yok mudur?

 

 MHP tabanı, ülkenin bu hale gelmemesi için sizce daha farklı ne yapılması gerektiğini merak ediyor. Haberalp sayfaları açıklamalarınıza yer vermeye hazırdır. Mağduriyetlerin sorumlularına hesap sorup mağrur olmalarına nasıl mani olmayı düşünüyorsunuz?

MHP ÜST KURUL DELEGESİ SABRİ ŞENEL

Editör: TE Bilisim