YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Manisa Kızılay Kan Merkezi, Vestel Şirketler Grubu ile kan bağışı kampanyası protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Vestel Şirketler Grubu Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan 450 personele, kan bağışı konusunda belirli aralıklarla eğitim verilecek. Personel, ayrıca üç ayda bir gönüllü kan bağışında bulunulacak.

Protokol, Manisa Kan Merkezi Müdürü İsmet Nardal ile Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Tarkan Tekcan arasında imzalandı. Tekcan, amaçlarının fabrika bünyesinde üretilen ürünlerinin arkasında olduklarını göstermek ve toplumdaki çeşitli sosyal faaliyetlere destek vermek olduğunu söyledi. Protokol çerçevesinde, bünyelerinde çalışan 450 personele kan bağışı konusunda belirli aralıklarla eğitim verileceğini ve üç ayda bir gönüllü kan bağışında bulunulacağını söyledi. Vestel Şirketler Grubu arasında ilk defa böyle bir protokolün imzalandığını dile getiren Genel Müdür Tekcan, hedeflerinin bunu Türkiye genelinde çalışan, 5 bin kişilik satış sonrası ekibe de yayabilmek olduğunu ifade etti.

Kızılay Kan Merkezi Müdürü Nardal da protokolün, diğer fabrikalara örnek teşkil edeceğine inandığını söyledi. Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren fabrikalarda kan almanın kolay olmadığını dile getiren Nardal, “Çünkü bünyesinde çalıştırdığı işçilerin çoğu palet görevlisi, yani yoğun bir işte çalışıyor. İmzalanan bu tür protokoller sayesinde, fabrikalar bünyesinde görev yapan ve ağır işte çalışmayan personellerden kan bağışı alabiliriz.” dedi.

Editör: TE Bilisim