Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün rahatsızlanınca apar topar hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Özel bir hastanede ameliyata alınan Bahçeli’ye By Pass operasyonu yapıldığı öne sürüldü.

BAHÇELİ'NİN İKİNCİ KALP AMELİYATI

Kalp ameliyatı için masaya yatan Bahçeli’nin tıkalı olan kalp damarları değişti. Tedavisi devam eden Devlet Bahçeli’nin durumunun iyi olduğu da öğrenildi. Bahçeli’nin sağlık durumu ve ameliyat olduğu bilgisi partililerden saklanıyor.

BÜYÜK ATAMAN: İDDİA DOĞRU DEĞİL, BUGÜN HASTANEYE GELECEK!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise, iddianın doğru olmadığını, Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğunu ve bugün genel merkez binasına geleceğini söyledi.

MUHALİFLER BUGÜN İMZA VERECEKTİ

MHP'de bugün hem Bahçeli hem de muhalifler için önemli bir buluşma yaşanacaktı. Meral Akşener, Sinan Oğan ve Koray Aydın önderliğindeki muhaliflerin, tüzük değişikliği kurultay için için topladıkları imzaları vermek için bugün parti genel merkezine gitmesi bekleniyordu.

Devlet Bahçeli, imzalar konusunda geçtiğimiz gülerde Kızılcahamam'da yaptığı açıklamada "Kim ne kadar imza toplarsa toplasın, kabulü mümkün olmayacak! Mahkemeye gitsinler" demişti.

EN SON KİTAP FUARINDA GÖRÜLDÜ

iAerik

Devlet Bahçeli, son olarak 13 Ocak 2015 günü Ankara'da bir kitap fuarında görünmüştü. Bahçeli, yanına gelen partililerle sohbet etmişti.

SAĞLIK ESKİ BAKANI OSMAN DURMUŞ, YALNIZ BIRAKMAMIŞTI

Bu By Pass, Bahçeli’nin ikinci kalp ameliyatı. Bahçeli, 11 yıl önce de By Pass ameliyatı olmuştu. Edinilen ilgiye göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Haziran 2004 günü saat 17.00 sularında Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Hemen ameliyata alınan Bahçeli’nin kalbindeki 4 damara by-pass yapılmıştı. Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş, Bahçeli’yi yalnız bırakmamıştı.

Kaynak: Haberiyakala.com

Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli

Editör: TE Bilisim