SEVGİLİ ARKADAŞLAR;

MHP GENEL MERKEZİ BAZI İLLERDEKİ ÜYELİKLERİ TOP YEKÜN SİLMEYE BAŞLADI..

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

Bugün MHP'deki tüzük kurultayında köklü değişiklik yapılmasının, HUKUK ve DEMOKRASİ adına mecburi olduğuna dair bir yazı kaleme almıştım.

TesadüfE bakınki; bu akşam yağmur gibi ülkücülerden yağan şikayetlerden anlıyoruz ki, mevcut MHP tüzüğünün ÜYE KAYITLARININ İPTALİ VE YENİLENMESİ Başlıklı 9.maddesinde yazılı bulunan; "Merkez Yönetim Kurulu; eşitlik ilkesine ve demokrasi esaslarına uygun şekilde gerek gördüğü hallerde ve YERLERDE üye kayıtlarının iptaline ve yeniden yazımına karar verebilir" şeklindeki hukuka aykırı hüküm acımasızca kullanılarak bazı illerdeki üyelik kayıtlarının tamamı silinmektedir.

Bu girişimi hukukun ilkeleriyle izah edemeyeceğimiz gibi, ülkücülük hukuku ve ahlakıyla da izah edemeyiz..Ne diyelim bu kararı alanlara Allah akıl, fikir versin..Vicdanı olan herkes bu işlemlere tepkisini ortaya koymalıdır...

Bu gün tesadüfen yazdığımız yazının konusunun zorunlu olduğu bu örnekle de ortaya çıkmıştır ki; 19 HAZİRAN'DA YAPILACAK TÜZÜK KURULTAYINDA MHP TÜZÜĞÜ BAŞTAN SONA DEĞİŞMELİ ve HUKUKA UYGUN, DEMOKRATİK BİR TÜZÜK BAŞTAN YAZILMALIDIR.

ALLAHA EMANET OLUNUZ....

Editör: TE Bilisim