Yeni atama kararının tebliği için Ankara'ya çağrılan Merkez İlçe BaşkanıMüjdat Öz parti genel merkezinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ile görüştü. Şefkat Çetin'in atama emrini tebliğ ettiği Müjdat Öz, MHP Giresun İl Başkanı oldu.

İl Başkanı Müjdat Öz, önceki gece geç saatlerde Ankara'dan Giresun'a döndüğünü, Şefkat Çetin ile yaptıkları görüşmede kendisine İl Başkanlığı görevinin tevdi edildiğini ve yönetimini hazırlamasını istendiğini söyledi.

Görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacaklarını, tüm parti teşkilatıyla birlikte hareket edeceklerini bildiren Öz, 'İlk hedefimiz partimiz içerisindeki dağınık görüntüyü ortadan kaldırmak. Uzlaştırıcı ve birleştirici olacağız. Kırgınlıklara fırsat vermeyeceğiz. Allah mahcup etmesin' dedi.

MHP MERKEZ İLÇE KENDİ BAŞKANINI BELİRLEYECEK

Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..

Bu arada, MHP Merkez İlçe Başkanı iken Ankara'nın İl Başkanı olarak atadığı Müjdat Öz, kendisinden boşalan merkez ilçe başkanlığına yönetim kurulunun kendi içerisinden bir ismi başkan seçeceğini söyledi.

Editör: TE Bilisim