YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 İstanbul'da bir araya gelen bir grup memleket sevdalısı Ülkücü Gümüşhaneli haksız seçim yarışının mağduru olan MHP Gümüşhane il teşkilatına bir seçim aracı alarak hediye ettiler. Öncülüğünü MYK üyesi Musa Küçük beyin yaptığı Ümit Beyaz,Engin Osma,İsa Bora,Osman Demir ve Sabri şenel gibi bir grup Ülkücü son derece anlamlı bir destekte bulundular.

Seçim çalışmalarında çok gerekli olan seçim aracı mütevazi bir destektir. Karşılıksız sevda mensuplarının bu anlamlı jesti, kurtuluş savaşı ruh ve ve mana iklimine yapılan destek gibi heyecan ve göz yaşına sebep oldu. Ülke gerçekten zorda ve haksız adaletsiz seçim yarışları nerede ise zulme dönüştü.

Az imkanla çok büyük zaferler elde eden Türk milleti aynı kader sürecini yaşıyor. Bu adaletsiz yarışların kazananı bir eli yağda bir eli balda olan haram saltanatın haramzadeleri değil çarıklarını giyerek yarı çıplak yarı aç sevr'in dayattığı Kürdistan projesini dün çöp sepetine atanların bugünkü misyonunu MHP ve Ülkücüler yerine getiriyor. Bu katkı işte böyle bir fedakarlık öyküsü olacaktır inşallah! Teşekkürler gönül dostları Gümüşhane ve Türkiye sevdalısı yiğit bozkurtlar!






Editör: TE Bilisim