Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 MHP İstanbul il başkanlığının ilçelerde düzenlediği istişare toplantılarını izledim. Objektif tespitlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.MHP de yönetim değişikliği şehre ve harekete belirgin bir heyecan ve sinerji meydana getirmiştir. İl başkanı yönetici ağırlığını bilgi birikim ve vizyon olarak hissettiriyor. Şehre hakim bir portre çizen il başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP tabanının ve sokağın ne istediğini bilen bir izlenim veriyor.

Milliyetçi Ülkücü tabanını kafasını iyi okuyan il başkanı camia ile bütünleşmiş bir görüntü çiziyor. 30 mart mahalli seçim sonuçlarına göre yapılacak milletvekili hesabında MHP'nin zaten 100'e yakın milletvekili çıkaracağı, AKP ve CHP nin düşüşe geçtiği tespiti bu hususu gözden kaçıranların suratına çarpıyor. Şehri bir uçtan bir uca arşınlaması ve sahada emek ve ter akıtması MHP nin özlediği beklenen bir davranıştır. MHP mensupları heyecanla dinlediği il başkanına nadir sorular soruyor,sorulara verilen cevaplar hem birikimi hemde inanmışlığı ortaya koyuyor.

MHP il başkanlığı Facebook ve Twitter atağı ile sanal alanda atağa geçmiştir.Bu atağın çok yakında sanal alemde siyasal ve sosyal fırtınaya dönüşeceği işaretleri verdiği izlenimi edindik. Parti yönetimini elinde tutmak için delege oyunlarını reddeden, partiye bir milyon üye hedefi ve üye kabullerinin İstanbul'dan yapılması MHP de üye kaydının bir milyon sınırına dayanacağı hatta patlama yapacağı görmemek için kahin olmaya gerek yoktur. Üye kaydında hedefin partiyi büyütme anlayışı ve sınırlama olmaması zaten bu vizyon sahibini camia baş tacı eder. MHP aslında bu anlayışla İstanbul'da şaha kalkıyor ve gümbür gümbür geliyor. MHP İstanbul'da yıllarca siyaset yapan saha tecrübesi olan birisi olan bir kardeşiniz olarak söylüyorum,vicdan azabı duymamak için,yarın ah vah dememek için,daha ağır sahnelere şahit olmamak için,hiç bir mazeret bizi balkonda harekete ilgisiz tutamaz. Bu sese haykırışa kulak verilmeli, bu kutlu yürüyüşe destek olunmalıdır.Kervan yolda dizilir yarın hiç kimse olmayacak hepimiz faniyiz ama bu hareket bu millet ve devlet ayakta kalmalı desteklenmelidir.

Ülkenin kritik kader sürecinde MHP tarihi bir görevle karşı karşıya, bu son kale her mevkisi ile desteklenmeli, herkes sorumlu davranmalıdır. Gün birlik beraberlik geleceğimize ülkemize sahip çıkma zamanıdır. MHP iktidara gelmezse Suriye ve Irak'taki insanlık dramı ülkemizi bekliyor. Bütün bu olanların şuurunda, zor görevin farkında, olan il başkanına Ülkücülerin destek vermesi onur borcudur. Yeni fetih ruhunun İstanbul'dan ayağa kalktığı,yarın tüm yurdu saracağı izlenimi, son günlerde şahsen en büyük sevinç ve moral kaynağım olmuştur Bizi bilenler bilir, merak edenlerle daha özel bilgiler paylaşırız. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır.Türk milliyetçileri ülke için şaha ve ayağa kalkmalı gümbür gümbür gelmelidir. Bu kutlu asil mübarek kervan harekete geçmiştir katılanlara selam olsun!

Sabri ŞENEL

Editör: TE Bilisim