Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 MHP İlçe binaları bu saatten sonra ana baba günü olup dolup taşmalıdır.Kimse kenarda durup ahkam kesmemelidir. Mahalleler köyler haneler iradesini sürece dahil etmelidir.

AKP,MHPnin nefesini ensesinde hissetmelidir. Meydan,siyaseti geçim kapısı haline getirenlere,ihale dağıtanlara,Öcalan ve yağmacılara kalmamalıdır. Bunu başaramayıp,vatandaşlık görevini doğru yapmayanların, demokratik haklarını kullanma becerisini gösteremeyenlerin, sokaklara çıkalım edebiyatı boş lakırdıdır. MHP genel başkanı ne diyor? ''"Erdoğan ve terörist başı Öcalan hak ettiği muameleyi görmeden Milliyetçi-Ülkücü harekete rahat uyku haram olacaktır."

İşte bu emre uymayıp, çalışmayanların,gönül alma seferine çıkmayanların ve ter akıtmayanları bekleyen, daha büyük aşağılanma, yeni katil heykel dikilmelerini seyretmektir. 2015 Seçimleri artık çıkmaz sokaktan dönüş miladı olmalıdır.Bunu başaramayanlar,zaman ve imkan ayırmayan, nefes harcamayanların yaptığı tek davranış başkalarına hakaret etmek olmamalıdır.

Dağlarda eşkıya, yılan,çiyan ve çakal gezerken, ülkeye biçilen yeni tasarım projeleri ancak millet eliyle yırtılır. MHP teşkilatını yalnız bırakan enerji tecrübe ve birikimini davanın emrine vermeyenden dava adamı olmaz. Bozkurtlar karanlığın çöktüğü toz duman at izinin it izine karıştığı yerde Türk milletine istikamet tayin etmeli kutup yıldızı olmalı ülkeye sahip çıkmalıdır.
Editör: TE Bilisim