Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır milletvekili adayı Mehmet Teyar Karakoç, MHP İl Başkanı Bahri Yıldırım ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Eğil ilçesine bağlı bazı köylerde hizmet alamadıkları gerekçesiyle 7 Haziran seçimlerini boykot etme kararı veren köylüleri oylarını kullanmaları konusunda ikna etti.

MHP Diyarbakır milletvekili adayı Mehmet Teyar Karakoç seçim çalışmalarına Eğil ilçesine bağlı köylerde devam ediyor. İl Başkanı Bahri Yıldırım ile birlikte Bahşiler ve Balaban köylerini ziyaret ederek köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. 700 seçmeni bulunan Bahşiler köyü ziyaretinde muhtar ve köylülerden sorunları dinleyen Karakoç, yol, su, elektrik, işsizlik ve sağlık ocağının hizmet vermemesinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirten köylülere, MHP iktidarı ile her türlü desteği vereceğini söyledi. Bahşiler köyünün ardından Balaban köyüne geçen Karakoç, burada da köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. MHP'nin seçim bildirgesi hakkında köylüleri bilgilendiren Karakoç, seçilmeleri durumunda bölgenin bütün sorunlarını çözmek için büyük bir gayret içerisinde olacakları sözünü verdi.

Ziyaretler sırasında her iki köyde ikamet eden vatandaşlar, bu güne kadar seçimlerde destekledikleri partilerden hizmet anlamında geri dönüş alamadıklarını belirterek 7 Haziran seçimlerini boykot etmeye karar verdiklerini söyledi. Köylülerin boykot kararı üzerine bir açıklama yapan Karakoç, boykotun doğru bir karar olmadığını ve köylülerin bu seçimlerde MHP'yi tercih etmelerini talep etti. Seçilmeleri durumunda yapacakları hizmetler hakkında köylülere bilgi veren Karakoç, mutlak suretle herkesin sandığa gitmesi gerektiğini söyledi. Köylüler bölge insanı olan Karakoç'un hizmet sözü üzerine MHP'ye destek vereceklerini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim