Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş başkanlığınında düzenlenen Divan Kurulu Toplantısı ve İl Yönetimi Toplantısı 13 Ekim Pazartesi günü MHP İstanbul İl Binası’nda gerçekleşti.


MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Divan Kurulu Toplantısı’nda ve İl Yönetimi Toplantısı’nda yapmış olduğu konuşmada;  “Taş taşa çarpar kıvılcım yaratır ateş olur. İnsan insanı görür, mutlu olur. O mutluluğuda paylaşırsan toplumda sinerji oluşur. Güç korkusunu yaşayan değil, güç oluşturmanın gücünü yaşayan bir topluluk olarak tüm camiamızla yüreklere su serptik.” sözleriyle Abdi İpekçi Spor Salonunda gerçekleşen Bayramlaşma programında emeği geçen herkese teşekkür etti.


Karataş sözlerini, "29 Mayıs İstanbul’un Fethi’nde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımıyla 105 bin kişilik TT Arena’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin bütün mensuplarının tekrar bir araya geleceğinin müjdesini verdi.


www.nettavir.com

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

 

Haber: Tuğba Kaymaz

 

Editör: TE Bilisim