YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 Baskil'in Kuşsarayı köyündeki programın ardından, Doğu Türkistan eylemi için Malatya'ya doğru gelen konvoyda bulunan 34 HH 805 plakalı araç Malatya-Elazığ karayolu Çiftlik mevkiinde yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Muzaffer Karaca ile Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Murat Taşkın ve ismi öğrenilemeyen 3 Ülkü Ocağı üyesi araçtan dışarı savruldular. Kazanın hemen ardından konvoyda bulunan MHP Elazığ Milletvekili Yavuz Temizer, İşadamı Reşat Erdoğan ve diğer partililer yaralıların yardımına koştu.
Kazada araç sürücüsü ağır yaralanırken Ülkü Ocakları İl Başkanı Karaca, Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Taşkın ve diğer yaralı kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Milletvekili Temizer ve İşadamı Erdoğan, yaralı sürücünün başında ambulans gelene kadar beklerken, olay yerine çağrılan ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servisi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası Milletvekili Temizer ve yanındakiler hastaneye giderek yaralılar hakkında doktorlardan bilgi aldılar.

İşadamı Erdoğan'ın Girişimiyle Ülkücü Barut'un Mezar Taşı Yaptırıldı

1979 yılında İstanbul'da Şehit edilen ülkücü Orhan Barut, mezarı başında anıldı.

12 Eylül öncesi yaşanan olaylarda Şehit edilen  Orhan Barut, memleketi Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Kuşsarayı köyünde toprağa verildi. Ancak aradan geçen zaman içerisinde unutulan ve mezarı bile yapılamayan Barut'un durumundan haberdar olan İşadamı Reşat Erdoğan'ın girişimleri ile harekete geçildi. Orhan Barut'un mezarının yapılması ile köye gelen Elazığ MHP Milletvekili Yavuz Temizer, İşadamı Reşat Erdoğan, Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Muzaffer Karaca, Malatya Türk Ocakları İl Başkanı Nadir Günata, Elazığ ve MHP Ülkü Ocakları teşkilatı ile o dönem Orhan Barut'un arkadaşları olan eski ülkücüler mezar başında dua ettiler.

Barut'un mezarı başında yapılan dualardan sonra köy meydanında da mevlit okutuldu. Mevlit sonrası yine Reşat Erdoğan'ın hazırlattığı iftar yemeğine köy halkı ile konuklar katılırken, Orhan Barut'un ailesi mezarın yapılmasında ve mevlit okutulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim