Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 MHP olağanüstü kurultayında sonuç alınamayacağı anlaşılınca kurultay isteyen herkes delegeler ile birlikte tasfiye edilmiştir.

Yeni seçilen delegeler de şayet kurultay isterlerse tartışmasız tasfiyeleri kaçınılmazdır.

Hülasa MHP yòneticileri için "kurultay isteme benden buz gibi soğurum senden" artık siyasal gerçektir. Buna bu boşluktan bana yer açılır beklentisi eklenince olan küçük hesapların minik adamlarına oluyor.

Bu hesaba dayanılmaz taklacı desteği eklenince küçük olsun benim olsun hesabı vicdanları kanatmaya devam ediyor.

Sahi bu kurultay oyununa yurttaşlık dersi alan ilk okul çocukları inanır mı?

Yazı ve yorumlarımız hiç kimsenin özel olarak şahsına tahtına koltuğuna yönelik değildir. Yıldız değil siyasetin hamalı neferiyiz hiç inanıp yaşamadığımızı söylemedik! Mektup yazmanın ince gönderme yapmanın anlamı yok kim neyi çok istiyorsa Allah onu versin; biz gerçekten Ona ve necip Türk7 milletine layık olalım. Elhamdulillah bize yeter!

Bu alemin öteki tarafı var zaten oraya kalmadan neylerse Mevlam eyler neylerse güzel eyler! Milliyetçi ülkücü harekete sadakat kadar mensuplar arasında hak, eşitlik, adalet bir mecburiyettir.

Oy verenler (zenci) siyah iradeliler kongreciler imtiyazlı beyaz iradeliler olarak ötekileştirilmemelidir. MHP ve Ülkücü hareket dünü ve bugünü ile milyonlarca mensubuyla ilke ülkü ve ülke öncelikli kutlu mübarek harekettir.

Milyonların üzerinde Türk milletinin varlık ve beka davası için akıl fikir görüş belirteceği gönül hareketi ile yasal resmi mecburiyete indirgeyerek ortak aklı çöpe atma teşebbüsü nehiri terse akıtma ısrarırıdır sular elbet durulur nehir yatağını bulur.

Türk İslam davası bütün engel tuzak ve oyunlara rağmen milletin gönlünde ruhunda benliğinde yüreğinde ölümsüzlüğe akmaya devam eder.

Bu hareketi atadım seni seç beni mantığı ile hiç kimse küçük bir grubun sahibi kılamaz şehidi şuhedası gelmişi ve geçmişi milyonlarca Türk evladının mazlumun garibin yetimin çaresizin umududur.

Bu umutlar hiç sönmeyecektir.

Sabri Şenel


Editör: TE Bilisim