YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
O 700 delegenin iradesini AKP ile paslaşarak çöpe atanlar ve bizi silip MHP'ye oy verdikleri şüpheli yeni delegelerle koltuk korumak isteyenler, bizi bölen ve yeni siyasi arayışlara çanak tutanlardır.

Yani bir kurultay yapılsaydı, MHP'den hiç bir Allahın kulu bir yere gitmezdi. MHP böyle yönetilemez!

Taban iradesini yok sayan, çocuğunun süt parasını harcayarak sandık bekleyen tabana, Ankara'dan birilerini vekil olarak atamak ve iki dudak arasından parti yönetmek, yalnızca 3.dünya ülkelerinde var.

Töre meşveret, istişare, kurultay diyor. Bilim ortak aklı emrediyor. Fakat bunları söyleyenler hain oluyor !çok yazık!

Başbuğun ölümü ile yapılan olağanüstü kurultayda, parti içi dengeler ve ittifaklar ile genel başkan seçilip, Ülkücü bir derginin adını kurultay koyan sayın genel başkan Devlet Bahçeli'nin; 700'e yakın delegenin olağanüstü kurultay talebini yok sayıp çöpe atarak Ülkücüleri farklı arayışlara itmesi ve bu kaosa çanak tutması gerçekten hüzün vericidir.

1997 Olağanüstü kurultayında sayın genel başkanı seçen irade Ülkücü de; 2016 bizzat kendilerinin belirlediği delege iradesi Ülkücü değil midir?

Sayın genel başkanın etrafındaki MYK, milletvekili, Başkan vb beklentisi olan suskunlar, bütün bu kötü gidişin vebaline ortaktır.

Hiç kimse, şartlar ne olursa olsun baskı, tehdit, şantajlarla Ülkücü milliyetçi hareket ile gönül bağını koparmayacaktır. Herkes hatayı, kusuru, noksanı karşılıksız söyleyecek ve kitabın tam ortasından konuşmaya devam edecektir.

Hiç imtiyaz görmedik... MHP, ilde, ilçede, ülkede kendini konuşsun ve daha iyi yönetilsin dedik. Bunun için kurultay yapsın deyince çizildik; hain ilan edildik!

Ülkücünün töresindeki şahsiyetçilik gereği, her Ocak başkanının, MHP il ya da ilçe başkanının ve yeninin tabi başkanının farklılığı zenginliktir.

Ülkücüler fitneye alet olur ve kardeş kavgası çıkarsa, hareket, millet ve ülke kaybeder.

"Fitne çıkarsa  koşanlar yürüsün, yürüyenler dursun, ayaktakiler otursun"... Fitne katilden daha beterdir. Allah hepimizi korusun! Hiç kimse kardeşten yakın olan Ülkücülerin arasına siyasi ve koltuk hesapları ile fitne nifak sokamaz. Ülküdaş kavgası çıkaramaz.

Özetle herkes elini vicdanına koyacak.ve gereğini yapacak.

Allah muradı koltuk olanı muradına erdirmesin!

Biz, mübarek, ulvi, ölümsüz ve karşılıksız sevdalara tutkunuz!

Sabri Şenel






Editör: TE Bilisim