BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ziyaret için geldiği Bilecik’te, yerel sanatçı Bahattin Atak’tan, Ferdi Tayfur’dan bir şarkı söylemesini istedi. Bahçeli’yi kırmayan sanatçı, Ferdi Tayfur’un ‘Merak etme sen’ parçasını seslendirdi. 

Devlet Bahçeli, Osmanlı İmparatorluğu’nun temellerinin atıldığı Bilecik’in Söğüt ilçesinde Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret etti. Daha sonra seçimi kazanan belediye başkanını kutlayan Bahçeli, Çelebi Mehmet Parkı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek çay içti, sohbet etti. Devlet Bahçeli, yerel sanatçı Bahattin Atak’ın söylediği ‘söğüdün erenleri’ isimli türküyle keyif buldu. 

MHP lideri Bahçeli, yerel sanatçıdan Ferdi Tayfur’dan bir şarkı söylemesini istedi. Bahçeli’nin isteği üzerine sanatçı, Ferdi Tayfur’un ‘Merak etme sen’ şarkısını seslendirdi. Şarkıyla neşelenen Bahçeli, sanatçıyı alkışlayarak kutladı. 



Editör: TE Bilisim