Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 Güvenlik önlemlerinin tartışma konusu olduğu Meclis'te MHP grubu, milletvekillerinden yarınki TBMM Grup Toplantısı'nı izleyecek ziyaretçilerin isimlerini istedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na geçen hafta yapılan yumruklu saldırıdan sonra Meclis'teki güvenlik önlemleri tartışma konusu oldu. TBMM Başkanı Cemil Çiçek başkanlığında, siyasi parti grup yöneticilerinin katıldığı toplantıyla, halkın Meclis ile bağı kopmadan güvenlik önlemlerinin nasıl artırılabileceği üzerinde durulurken, MHP kendi önlemlerini almaya başladı.

Güvenlik toplantısında, siyasi partilerin grup toplantılarını izleyeceklerin sınırlandırılması ve isimlerinin bildirilmesi üzerinde henüz herhangi bir mutabakat sağlanmadı ancak MHP grup yönetimi, milletvekillerine yazı göndererek, yarınki grup toplantısını izleyecek ziyaretçilerin isimlerinin bildirilmesini istedi. MHP grubunun kendi inisiyatifiyle böyle bir yola başvurmasında, Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in partili olmadığı halde geçen hafta MHP grup toplantısını izlediğinin anlaşılması da etkili oldu.

MHP grubu, şimdiye kadar grup toplantılarını izleyeceklerin sayısını il ve ilçe teşkilatlarından istiyordu. Bu hafta ise grup toplantısını izleyecek ziyaretçiler, MHP grup yönetimine isim isim önceden bildirilecek.

KAYNAK:AA




Editör: TE Bilisim