Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Düzce mitinginde konuştu. 
 
MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Davutoğlu'nun birileri dediklerinin kimliği, dört yanlıştan kastının ne olduğu esasen bizim meselemiz ve gündemimiz değildir. Başbakan unutmasın; dört yanlış bir doğruyu ancak imtihanlarda götürür. Fakat dört hırsız bir ülkeyi ancak AKP'yle götürür ve götürmüştür. Davutoğlu ne yapacağını, ne söyleyeceğini bilmekten acizdir. Niyazım odur ki, Allah hiçbir kulunu Ahmet Davutoğlu'nun durumuna düşürmesin."dedi.
 
Bahçeli, şöyle devam etti:
 
"Emeklilikte yaşa ve prim gün sayısına takılan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini kökten gidereceğiz. Asgari ücreti net 1400 liraya çıkaracağız.
 
Asgari ücretten vergi almayacağız, ücretlilerin asgari ücret kadar gelirini vergi dışı bırakacağız. İmamsız ve müezzinsiz cami bırakmayacağız.
 
Cemevi gerçeğini siyasi kaygılardan uzak bir şekilde kabul edecek ve devlet yardımının önünü açacağız. Alevi inanç önderlerinin akademik seviyede eğitilmesi için İlahiyat Fakültelerinde "Tasavvuf İlimleri Bölümü" kuracağız.
 
Köy ve mahalle muhtar maaşlarının en az asgari ücret kadar yükselmesi, yani en az 1400 lira olması için gereğini yapacağız.
 
Köy ve mahalle ihtiyar heyetinde görev alan kardeşlerimin her ay 150 lira huzur hakkı alması için lazım gelen tedbirleri alacağız.
 
Esnaf ve sanatkâr kardeşim, yeni işyeri açtıysan, meraklanma beş yıl süreyle gelir vergisinden seni muaf tutacağız.
 
İlave olarak, kendi adına ödediğin sigorta primlerinin yarısı beş yıl süreyle devlet tarafından karşılanacaktır. Şoför esnafımızın aldığı yeni ticari araçtan 10 yıl kullanmak kaydıyla KDV ve ÖTV almayacağız. Hayırlı olsun. Kamyon, otobüs, dolmuş ve taksi şoförlerimiz; çalışma sürelerinizin her 4 yılı için bir yıl fiili hizmet zammı alacaklardır. Kutlu olsun.
 
Esnaf, Bağ-Kur emeklilerimizin aylıklarını iyileştireceğiz. Gerçek manada intibak düzenlemesi yapacağız. Emekli aylıkları arasındaki eşitsizlikleri gidereceğiz. Herkesin gözü aydın olsun."

Editör: TE Bilisim