Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 MHP genel başkanlık tartışmasını başlatan ve parti içi operasyon için düğmeye başlayanları ifşa edip maskesini indireceğim. Maksatları MHP yi zaafa uğratmak direncini kırmak ve Ülkeyi BOP gereği dizayn etmektir. BOP tan ülkemize düşen Kürt baharı adı altında Kürdistan'dır. BOP tan ülkemize düşen parça Kürdistan'ın Öcalan insiyatifi ile kurdurmak ve ondan sonra Öcalan'ın ipini çekmektir. Dertleri Kürtler değil,Ermeniler ve İsrail'i güvenceye almaktır.

Hedefleri Petrol başta bölgenin yer altı kaynaklarına sahip olmak,dünyanın kalbi ülkemize hakim olmak, yönetmek ve güvence altına almaktır. Bu oyunu bozacak Komünist taşeron bir yapıyı asla kabul etmeyecek bölgenin samimi Müslüman evlatlarıdır. Onlar Doğu ve güney doğuda Ermeniler tarafından 1915 öncesi atalarının ırzlarına geçen Ermeni torunlarının oyunun bozacak kıyamete kadar orada herkes huzur içinde yaşayacaktır.

Kürdistan kandır, gözyaşıdır, kaostur ve kargaşadır.ABD,AB,Ermeni diasporası ve İsrail uşaklığıdır. Bu kukla yapının en büyük engelli MHP geçilmeden,MHP yapılandırılmadan bu mümkün değildir. 12 Eylül öncesi İngilizler başta AB,ABD, Rusya ve Çin istihbarat arşivleri ihanetin boyutlarını ortaya koyan,Ülkücüler ve MHP ile ilgili tarihe tanıklık ediyor. Bugün daha farklı daha derin bir ihanet ve tehdit ile karşı karşıyayız.

Bu tehdidin engeli teslim alınamayan kale MHP her türlü operasyon plan ve ihanetin hedefindedir. Bu hedef için önce MHP nin dizayn edilmesi ve engelin bitaraf edilmesi gerekiyor. Türk milleti bu oyunu bozacak onuru gururu evlatlarının partisini küresel çetelere yem etmeyecektir. Bu yanlış hesapları gelecek seçimde bozacak cevabı senaryo sahiplerine verecektir.

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim