Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 MHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Atıf Akkum, Genel Merkez tarafından Özvatan, Bünyan ve Pınarbaşı ilçe teşkilatlarının feshine tepki gösterirken, "Böyle teşkilatçılık olmaz" dedi.
MHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Atıf Akkum, İl Yönetimi'nde feshedilen Bünyan ve Pınarbaşı ilçelerinden sorumlu il Başkan Yardımcısı olduğunu ancak, buna rağmen görüşünün alınmadığını, kendisine bilgi bile verilmeden hareket edildiğini söyledi. Akkum, şöyle dedi:
"Bu  teşkilatçılığın rafa kaldırıldığının bir göstergesidir. Teşkilatçılık; birilerinin iki dudağı arasında keyfiyetle hareket ederek yapılmaz. Teşkilat; dalı- budağıyla teşkilattır. Teşkilat üyesi, delegesi, meclis üyesi, yöneticisi, belediye başkanıyla teşkilattır. Parti teşkilatlarını feshederek teşkilatçılık olmaz! Biz ülkücüyüz ve ömrümüzün sonuna kadar da ülkücü kalacağız. Kimsenin koltuk, makamının savunucusu değiliz. Koltuk makam kaygısıyla ülkücü hukuka aykırı olaylara da sessiz kalamayız. Belediye kazanmış ilçe teşkilatları feshediliyorsa bunun gerekçesi açıkça ortaya konulmalıdır. Bizden farklı düşünüyor diye dava arkadaşlarımızı, teşkilat mensuplarını rencide edecek şekilde feshetme yoluna gitmek ülkücüğe yakışmaz. Olağanüstü kurultay arayışı çerçevesinde Ankara'ya gidilmesi bahane olarak asla gösterilemez. Üstelik Olağanüstü Kurultay arayışı için Ankara'ya giden Kayseri'nin de aralarında bulunduğu onlarca ilçe teşkilatı feshedilmemiş görevlerinin başındadır."

Editör: TE Bilisim