TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK… TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK…
 MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, partisinin seçim bildirgesini 3 Mayıs tarihinde açıklayacaklarını bildirdi.


Adan yazılı açıklamasında Türkiye’nin 13 yıldır devam eden AKP iktidarının elinde her alanda mevzi kaybettiğini, her türlü kurguya açık hale getirildiğini ve birilerinin saltanatı pahasına milyonlarca insanımız perişan edildiğini bildirdi. Bu saatten sonra AKP’nin bütün çırpınışlarının boşuna olduğunu, sahaya sürülen bütün siyasi mühendislik oyunlarının, algı operasyonlarının ve seçim öncesi vaadlerin millet nezdinde hiçbir değeri kalmadığını kaydeden Adan, “Başdanışmanın bile sözde soykırımı savunduğu bir Başbakan’ın inandırıcılığı kalmamıştır. Adama sormazlar mı, ‘kılavuzun kim’? Daha düne kadar Ermenistan’a davet gönderenlerin, Papa’yı saraylarda ağırlayıp el pençe divan duranların, yurtdışında lobi yapmayı unutup yurtiçinde millete yüksek perden konuşanların artık Türk milletine söyleyecek sözleri kalmamıştır” dedi.

Ermeni Cumhurbaşkanı’nı Çanakkale’yi anma törenlerine davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüzünün kızarıp kızarmadığını merak ettiklerini kaydeden Adan, “Milliyetçiliği ayaklar altına alanların seçim öncesinde milli duyguları istismar etmeleri bizim de milletimizin de gözünden kaçmamaktadır. İzledikleri politikalarda bir parça milli olmayı beceremeyenlerden, kendi saltanatları için milleti birbirine düşürenlerden, sözde çözüm adı altında Türkiye’yi teröristlerin oyun alanına çevirenlerden elbette hesap sorulacaktır. İçeride millete korku salıp dışarıda dut yemiş bülbüle dönenler, eninde sonunda millet iradesinden en ağır cevabı alacaklardır” dedi.

“4 Mart tarihinde ‘dolara yatırım yapanlar yaya kalır’ diyen Sayın Erdoğan acaba bugün ne düşünmektedir?” diye soran Adan, “Ekonominin yaya kalmasının tek sorumlusu işte bu zihniyettir. Kendi saltanatları için dolar üzerinden milyarları harcamaktan çekinmeyenler, emekliye Türk lirası üzerinden 100 lira zam yaparak kimi kandırmaktadır? AKP Hükümeti ve onun destekçileri istedikleri kadar güzelleme yapsınlar, milletin cebi gerçeğin ta kendisidir. Hükümetin pembe tabloları ve hülyalarının vatandaş nezdinde hiçbir anlamı ve değeri kalmamıştır” dedi.
MHP’li Celal Adan ayrıca 3 Mayıs’ta bütün Türkiye’nin partisinin seçim bildirgesini göreceğini bildirdi.

Editör: TE Bilisim