MHP Şişli İlçe Başkanlığı tarafından Talimhane'de bulunana Gönene Otel'de teşkilat mensupları ve bölge ilçe yöneticileri istişare toplantısı yapıldı.

 

Toplantıya MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP İstanbul İl yöneticileri, bölge ilçe başkanları, Şişli Ülkücüleri katıldı.

 

Toplantıda MHP Şişli ilçe Başkanı Bayram Gölcük açılış konuşması yaparak sözü MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş'a bıraktı.

 

İl Başkanı Karataş, yaptığı konuşmada; MHP İstanbul olarak seçimlere hazır olduklarını ve İstanbul'da tahminlerin çok üstünde oy alacaklarını söyledi. Karataş, "bundan sonra Ülkücüler savunada olmayacak artık seçim sahasında saldırıda olacağız. Bizlere yapılan eleştirilere cevap vererek zaman kaybetmeyececegiz, iktidar partisinin yanlışlarını ve ihanetlerini anlatacağız" dedi.

 

İstanbul'da şuana kadar 90 tane seçim iletişim merkezinin açıldığını söyleyen Karataş, bu sayının önümüzdeki ay itibariyle İstanbul genelinde 500'ü bulacağını söyledi.

 

Karataş'ın konuşması dinleyiciler tarafındansık sık alkışlarla kesildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim