Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Suşehri İlçe Başkanı Hubiyar Özdemir, sosyal paylaşım sitesi üzerinden MHP ve Ülkü Ocaklarına hakaret ettiği iddia edilen Ak Parti Suşehri Gençlik Kolları Başkanı Turgay Şimşek'e tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Suşehri İlçe Başkanlığında, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın açıklaması yapan MHP Suşehri İlçe Başkanı Hubiyar Özdemir, "Suşehri Ak Parti gençlik kolları başkanı olduğu iddia edilen bir kişi, 26 Aralık 2013 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi hakkında asılsız isnatlarda bulunmuştur. Malum kişi yargıda aklanan kişilere dahi kendisini yargı erkinden üstün görüp, suçlu olduğu iftirasında bulunmuştur. İftiralarını daha da ileri götürerek seviyesini anlayamadığımız kişi, Türkiye'de işlenen tüm suçları MHP üzerine atıp, asılsız ithamlarda bulunmuştur. Seviyesini anlamakta zorluk çektiğimiz kişinin hezeyanları iftiradan öteye gitmemiştir. İlgili kişiler ve MHP kurumsal olarak hukuki haklarını kullanacaktır. Bugüne kadar beklememizin sebebi ise, AKP yönetimi ve malum kişinin sözlü olarak ifade ettikleri bu yanlış olayı, kamuoyu ile paylaşmamasıdır. En azından Ülkücülük davasına gönül veren ve MHP'ye oy veren kişilerden özür dilemeleri gerekirdi. Bu tür iftira kampanyalarında defalarca yapılmasına rağmen hiçbir zaman MHP yıpratılamamıştır. Hatta iftiralardan güçlenerek çıkmıştır. İftiralar çoğu zaman, iftira sahiplerini bulur düşüncesiyle, iftira atanları iftiralarıyla baş başa bırakıyoruz. Cenabı Hak doğrudan yanadır ve bizimledir. Ne kadar iftira atılırsa atılsın, Üç Hilalli bayrağı öncelikle belediyeye asarak cevabımızı vereceğiz. Şahısla ilgili olarak MHP Suşehri İlçe Başkanlığı olarak şahıs hakkında da bizler gerekli yargılara başvurumuzu yapacağız" dedi.

AK Parti Suşehri Gençlik Kolları İlçe Başkanı Turgay Şimşek, sosyal paylaşım sitesindeki kendi sayfasında MHP ve çevresinin sicil kayıtlarıyla ilgili ağır ithamlarda bulunmuştu. Şimşek daha sonra kendi sayfasında bulunan yazıları kaldırmıştı. - SİVAS


Editör: TE Bilisim