Tercihini PKK ile birlikte açılım adı altında örgütten yana kullanan başbakan MHP tabanına Cumhurbaşkanlığı seçimi için şirin görünme manevralarına başladı.Koltuk aşkı uğruna ülke sürattle karanlığa doğru yol alıyor.

Hem kanlı örgütle ülkeyi karanlığa sürükleyecek, hemde MHP den medet umacaksınız. AKP tercihini koltuğa göre ayarlayan koltuk sevdalısı insanlar topluluğu mudur? Koltuk sevdası nelere kadirdir(!)

Her seçim öncesi yeni gerilimler ve toplum mühendisliği projeleri ile koltuğa kavuşan başbakan bu sefer yeni manevralar ile MHP tabanına oynuyor.Gezi parkı olaylarında MHP'nin her zamanki sorumlu tavrı ile AKP ders almışa benzemiyor . Parti mitinglerinde üç hilalli bayraklarla ısmarlama şahsiyetlerle ikiyüzlü siyasi ahlaksızlık yapılmasından medet ummuştur. Bunu yapanlar kısa sürede ortaya çıkmıştır. Her seferinde figüranlarını bulan AKP ve sayın başbakan bu sefer sert kayaya çarparak avucunu yalayacaktır.

Hiç bir gerekçe 17 ve 25 Aralıktaki hırsızlık yolsuzluk ve soygun iddialarını yok edemez.Devlet Bahçeli Ülkücüleri hiç yere baktırmadı.MHP tabanı artık olanları çok iyi analiz edecek gerçeklere vakıf olmuştur.Türkiye yeni tertemiz pırıl pırıl ufuklara doğru yol almaya başlayacaktır.Ülkücülerin iktidarı yakındır.

MHP tabanı başbakanın istediğinde koltuk değneği midir? MHP cumhurbaşkanlığı makamı konusunda millet devlet ve ülke öncelikli tavrını sürdürecek, inşallah bu makam yediden yetmişe, ülkeyi kucaklayacak değerli bir Cumhurbaşkanı ile buluşacaktır.

YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

AKP ve başbakanın Cumhurbaşkanlığı hayali düş kırıklığına dönecek yanlış hesap millet vicdanından dönecektir.O makam PKK ile açılım adı altında kanlı katillere imtiyaz tanıyan bir kişiye asla yakışmaz.

Efendi EFE

Editör: TE Bilisim