Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 MHP kamuoyu araştırma şirketlerinin yaptığı araştırmalarda gizlenen yükselişine rağmen sokaktaki vatandaşın gündemine tek başına iktidar alternatifi olarak yerleşmeye ve çıkışa devam ediyor.Evet MHP ülkenin her tarafında gümbür gümbür yükselmeye devam ediyor. Birlikte ebedi var olmanın en ciddi iktidar seçeneklerinin başında geliyor.MHP dosta güven ihanet ve işbirlikçi maşalara gözdağı veren bağrını toplumun tümüne açmış karşılıksız sevda hareketidir. Ülkenin geleceği ülkücülerin tarihi kenetlenmesinden geçiyor.MHP tarihinde görülmedik bir sandık başarısı elde edecek şartları ve gelişmeleri yaşıyoruz.

Artık ülkenin çıkış kurtuluş nefes alma adresi bellidir. Bu gidişat rahmet ve bereket fırtınasına dönecek hamlelerle gerçek bir milli kurtuluş bayramına döner.İşte bu dönem milli düşünen yerli bu toprakların havasını iklimini yansıtan gerçek bağımsızlık adresi bu adrestir. Hiç kimse bu birlikteliğe ilgisiz kalmanın vebaline katlanamaz.Mazeretler ne olursa olsun, dün yaşanan haklı haksız hangi gerekçe, şahsiyetler kim olursa olsun olaylar gelişmeler nasıl olursa olsun bugün bir araya gelmek zaruret haline gelmiştir. Vatanın bağrına iç fitne,küresel emperyalist çeteler hançerini dayadığı süreçte, birlik ve bütünlük içinde kardeşlik günüdür.Sevinçle karşılanıp heyecan uyandıran bir o kadarda göz yaşartıcı kardeşlik yeni fitnelere ve algı operasyonlarına kurban edilmemelidir. Çünkü şeytan hayır faaliyetlerinde fitne çıkarmak için acele ile devreye girer.

Ülkenin geleceğine Ülkücüler bir kez daha hükmetmek zorundadırlar.Ülkücüler geçmiş gelecek ve Allah huzurunda çetin bir sınavdadır.Çünkü biz tüm sevdalarımızın önüne karşılıksız ülke ve ülkü sevdasını koyan efsane bir hareketin mensuplarıyız. Tafsilat teferruat üzerinden birlikteliğin önüne engeller çıkarmanın hiç kimseye faydası yoktur.Gün bu gündür hayatının baharında kara toprağa giden nefesini bizim için ülkeye feda eden şehitlere ve atalarımıza milli ve mukaddes vefa borcumuz vardır. Siyasi ittifaklarda bazen bir ve birin katlarının toplamı sıfır eder, ama MHP ve BBP gibi gelmiş geçmiş tüm milliyetçi hareket mensuplarının toplamı katlanarak sonuç verir. Bu birliktelik sonucu bereket rahmet ve hayır olan birliktir. Kusur aramak bulmak haklı olmak bugün artık hiç bir mana ifade etmiyor.Vatan,millet,bayrak,din devlet ve her türlü milli ve mukaddes değerler sevdalısı olanlar için gün birleşme bütünleşme günüdür. 1991 yılında kısmen denenen milli güçler ittifakı için bugün kaçınılmaz adres MHP'dir. Elbette farklı düşünme yaratılıştan gelen farklı bakışlar olabilir. Kesinlikle bu birliktelik siyasal ve ideolojik yansıması müthiş artılarla dolu hayırlı bereketli rahmeti bol olacak aklın sağduyunun milli hafızanın zarureti haline gelmiştir.

Ülkücüler ülke yollarına düşmelidir.Zamanı ve süreci iyi yönetmek sabır ve fitneye karşı tedbir alarak mesafe alınmalı yoksa herkesin boynu eğilecek kara günlere gideriz. Son virajlarda bu dönem beraber olunamazsa Allah korusun milletçe ağır sonuçlara yol açacak kazaya kalırız. Daha kötü günlerde beraber olmak ödenecek bedeli daha ağır hale getirebilir.MHP BBP birlikte seçime gitme haberleri rekor seviyede ilgi görüyorsa bu irade mutlaka karşılığını bulmalı gereği yapılmalıdır. Bu somut birlikteliğin adı şekli süreci partilerin kurumsal yapıları tarafından belirlenerek rahmet bereket ve göz yaşartıcı kardeşlik seline dönüştürülmelidir.

Haberalp
Editör: TE Bilisim