BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
MHP KURULTAY YAPABİLSEYDİ KİM GELİRSE GELSİN ÇELİK GİBİ KENETLENİRDİ!
AİLE REİSİ EVLATLARINI SOKAĞA TERKEDEBİLİR Mİ?

Bakar-kör dövüşü ve duyar-sağır haksızlık karşısında konuşan-dilsiz deve kuşu siyaseti ile, çöpü halının altına süpürerek ne MHP ne de ülke hiç bir yere varamaz.

Koca koca adamlar, siyaset biliminin gerçeklerine ve milyonların infialine rağmen hala üç kuruşluk ikbal hesabı ile beş kuruşluk takla peşindeler.

Ülkeye, millete ve harekete yazık ediliyor. Bir öz eleştiriye, empatiye ve otokritiğe şiddetle ihtiyaç var.

Kurultay meseleyi çözerdi. Keşke sayın genel başkanımızın bile kabul ettiği kurultay yapılsaydı. Bu kör dövüşü kaos olmazdı. Siyaset, çözüm üretme bilim ve sanatıdır. Ailesinin, akrabasının, ya da mahallesinin meselesine çözüm üretemeyenin, ülkeye, harekete, millete söyleyecek sözü olabilir mi?

'Öğrenciler olmasa milli eğitimi çok güzel idare ederiz' diyen bakandan; 'giden gitsin kalan sağlar bizimdir arılanma durulanma' diyerek adeta Türk milletinin yediden yetmişe göz bebeği umudu Ülkücü milliyetçi hareketi küçültmeye sanki baba mirası gibi görmeye ne hakkımız var? Farklı düşüneni atarak iterek nasıl büyürüz farklı düşünen evladını bir anne baba sokağa atabilir mi böylesine baba anne denebilir mi? Aileyi toplamak kucaklamak dinlemek aile reisinin görevidir.

Farklı düşünene FETÖ iftirası, insafsızlıktır. Merhamet yoksunluğu ve vicdansızlıktır. Varsa, FETÖ'cü cehennemin dibine gitsin; kimse atılsın, biz de tanıyalım. Bu FETÖ siyasi cellat ipine sarılmak, hiç kimseye bir şey kazandırmaz.

Dün bizim defalarca sahip olduğumuz temsil sıfatları bugün o iksire sahip olanların dünkü apoletleri olacak... hiç kimse bunlar üzerinden geçici hevesler ile bu milletin geleceği için başını kuma gömemez.

Ülkeye yazık etmeyin 'atadım seni seç beni' ve  'körler sağırlar, birbirini ağırlar anlayışı, ilke ülkü ve ülke ideolojik önceliği olan bir harekete asla yakışmaz.

Tarih güne ait hükmünü acı biçimde verir. 'Biz son kişi kalsak da MHP ye oy veririz' beyanı neyi çözer? ülke kaynıyor

Ülkücüler mahzundur. Ülkücünün enerjisi ihanetin def'i için çok iyi yönetilmelidir.

Adeta yanan ve kavrulan toprakların kenarından, akan nehir kaçırılıyor. Büyük buluşma, kurak toprağı suyla buluşturmak gibi MHP yi Ülkücülerin ve milyonların cazibe merkezi ve umut haline getirmekten geçer.

Bunu başaramayanı tarih affeder mi?

Sabri Şenel







Editör: TE Bilisim