Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 
  • İZMİR:

    MHP, bazı bakanların çocuklarının da aralarında bulunduğu şüphelilere yönelik yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine geçen yıl yapılan 17- 25 Aralık operasyonlarının yıl dönümünde konferanslar düzenleyecek. İzmir'de de Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, konferans verecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17-25 Aralık'ı "Yolsuzlukla Mücadele Haftası" ilan etti. MHP bu haftayı konferanslarla geçirecek. İlki 17 Aralık'ta İstanbul'da yapılacak konferansın ikincisi 18 Aralık'ta İzmir olacak. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Fuar 1 No'lu Hol'de yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılımıyla yapacakları konferansta "yolsuzluk ekonomisini" anlatacak. Tanrıkulu, "Türkiye'de işsizlik rekor kırarken birileri saray yaptırıyor. Recep Amca yırtık ayakkabıyla gezerken, bakanlar 700 bin liralık saat takabiliyor. Millet bunları gördükçe siyasete olan inancını kaybetti. Bu yolsuzlukların maliyetini halk bilecek, anlatacağız. Ayakkabı kutularına, takım elbise torbalarına, çikolata kaplarına konan paraların hesabını soracağız. Memleketi soyanların ensesinden nefesimizi eksik etmeyeceğiz" dedi.

    İSTANBUL:

    17 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 19 da İstanbul Üsküdar Bağlar başı kültür merkezinde MHP genel başkan yardımcısı Semih Yalçın yolsuzluklar konulu konferans verecektir.

    SAMSUN:

    Samsun ilinde yine 25 Aralık perşembe günü saat 18.30 da Fuar içi Karides düğün salonunda ''17/25 Aralık rüşvet ve yolsuzlukla mücadele'' konulu toplantı düzenlenecektir...TARİH..25-ARALIK-PERŞEMBE Katılımcılar! 1-Sadır Durmaz-M.H.P Genel başkan yardımcısı 2-Recep Dumanlı-M.H.P Genel sekreter yardımcısı 3-Av.Mehmet Parsak MHP MYK Üyesi Ülkenin bir çok yerinde yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası kapsamında konferans toplantı ve seminer ve panellerle temiz toplum temiz siyaset etkinlikleri yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim