MHP’de kazan kaynıyor. MHP Genel Merkezi tarafından Ünye ve Fatsa teşkilatlarının görevden alınmasına tepki gösteren Ordu İl Yönetiminden 7 isim “Bu gelişmelere ortak olmamak için yönetim görevlerimizden istifa etme kararı aldık.” diyerek istifa ettiler.

 

Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli

İstifa eden Yönetim Kurulu Üyelerinin ortak bildirisinde ise şu ifadeler yer aldı; “Son günlerde yaşanan Ülkücü camiadaki gelişmeleri üzülerek izlemekteyiz. Ülkücüler arasına sokulan ayrıştırıcı nifak tohumları tehlikeli boyutlara ulaşmaktadır. Özellikle genel yönetiminin ülkücü iradeye saygı göstermemesi bizleri derinden yaralamıştır. Kendilerini eleştiren kişilerin ve teşkilatların bir bir değiştirilmesi ve son olarak Fatsa İlçe Teşkilatını kapatmaları bardağı taşıran son damla olmuştur. Bu gelişmelere ortak olmamak için yönetim görevlerimizden istifa etme kararı aldık. Bu karar herkesin hür iradesi ile aldığı karardır. Saygılarımızla.”

Editör: TE Bilisim