BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
MHP'DE BÖLÜNMEYİ EN ÇOK KİM İSTİYOR? Sabri Şenel
MHP de bölünme isteklerini AKP mensuplarının ve medya yandaşlarının hararetle istemesi son derece manidardır.
MHP de hiç kimse hiç bir yere gitmeyecek taban iradesi er ya da geç karar süreçlerinde etkin olacaktır. MHP hiç kimsenin babasının ne çiftliği ne de tapulu mülküdür. Binlerce şehidin ve Başbuğun emaneti, Türk milletinin gòz bebeği, vatan, millet ve devlet düşmanlarının korkulu rüyasıdır.
Bu potansiyel buz dağının görünenin çok ötesindedir. Bu potansiyel Türk milletinin öz cevheridir;bu potansiyel milli enerji ve direnç kaynağıdır.
MHP, Ülkücülerin ortak aklı ile yönetilirse, Türkiye bölgenin ve dünyanın parlayan yıldızı olur. MHP, binlerce yıllık devlet ve millet geleneklerinin mensuplarında temayüz etmiş kısmen ete kemiğe bürünmüş ama "Allah yolunda ölenlerin çizgisinde" gücü etkisi hesaplanamayacak milli ve manevi direnç kalemizdir.
MHP'yi tek başına iktidardan uzak tutma ve dizayn etme uğraşları bir gün mutlaka çöpe gidecektir.
MHP tabanının önüne konulan engeller, demokrasi ve milli irade siyasi simsarlarının utancı ve yüz karasıdır. Millet iradesi barajları ve engelleri aşarak bir rahmet seli gibi mutlaka hedefine ulaşacaktır.
MHP korkular konusunda adres ve yönelişi doğru okur ve iyi yönetirse, Türk milletinin parlayan yıldızı ve lokomotifi olur. Hiç bir mensubunun ne emeğini ne iradesini çöpe atmayacak ve karar süreçlerinde etkin kılacak yolu ve yöntemi hayata geçirirse; yüreklerin yine toplu vurmasını başarırsa, hiç bir engel tanımaz.
MHP'de bölünme bekleyenler avuçlarını yalayıp, tabanları yağlayıp kaçacak delik bulamayacaklardır.
MHP, siyasi sonuçlardan çok, gücü sayılar ile ifade edilemeyecek matematik bilimini zorlayan, hesapları bozan güc irade ve kararlık adresidir.
MHP, korkularını yenerek, komplo teorileri ile günlük siyasetin ilkesizliğini ters yüz etmeyi başarıp, Ülküdaşlık hukukunu hayata hakim kılarsa, tüm mensuplarını ve tüm toplum kesimlerine nefes aldırır.
MHP için imtiyazlı ve siyasi ahlak sınırlarını zorlayan yaklaşımlar, davranış sahipleri için kayıt altına alınan utanç vesikası olacaktır.
Ülküdaşına argo konuşan, kabadayılık gösterisinde bulunan ve aba altından sopa gösterenler için bu davranıslar, yarın alınlarında utanç belgesi olacaktır.
Ülkücülerin kardeşliğini hiç bir ikbal hesabı bozamaz!
Özetle MHP'de bölünme istemek, hiç bir samimi partilinin talebi olamaz. Bu beklentinin endirekt talep olarak başka siyasilerin diline ve hayallerine düşmesi, son derece düşündürücü tilki kurnazlığıdır.
MHP'ye sadakat, asla taban iradesine ve temayüllerine set çekmek anlamına gelmemelidir.



Editör: TE Bilisim