MHP Genel Merkezi Muhalif adaylardan bazılarını disiplin kuruluna sevk etmesinin ardından bu gelişmelerin sonuçlanmaması ve Kurultay tarihinin bir türlü belirlenememesi MHP'de karışıklıklara sebep olmuştu.

Muhalif adaylar 548 Üst Kurul Delegesinin ardından Yargıtaydan çıkan kararla MHP Genel Merkez'e karşı davayı kazanmıştı.

 

MHP'li muhalifler gazete ilanlarıyla, delegelere 19 Haziran ve 26 Haziran tarihlerinde MHP Olağanüstü Tüzük Kurultayı yapılabilmesi için çağrı yaptı.


Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) genel başkanlığına adaylığını koyan isimlerden kritik bir adım geldi. Muhalifler, 19 Haziran'da tüzük kurultayı yapmak üzere delegelere resmi çağrıda bulundu.

Gazete ilanlarında, tüzük kurultayının 19 Haziran'da yapılacağı duyuruldu. Bu kurultayda, genel merkezin belirlediği 10 Temmuz tarihinde seçimli büyük kurultay yapılması yolunda da karar alınması bekleniyor.

Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü

Editör: TE Bilisim