Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 MHP, tarihinde ilk kez "seçim barajı" endişesi taşımadan girdiği seçimlerden oyunu artırarak çıktı. MHP, 2011 seçimlerine göre yüzde 13 olan oy oranını, 7 Haziran seçimlerinde 16. 3'e yükseltirken artış rekoru Gaziantep'ten geldi. MHP, Gaziantep'te 9.4 olan oy oranını bu seçimlerde 17.8'e yükselterek yüzde 90 oranında artış sağladı. MHP'nin bu başarısında,  Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın başarı ile yürüttüğü kampanyası etkili oldu.  
 

REKOR OY BÖYLE GELDİ

MHP Gaziantep birinci sıra adayı olarak gösterilen Ümit Özdağ, ilk olarak MHP'de ve Ülkü Ocaklarında 80 öncesi ve sonrasında görev yapmış bütün yöneticilerle bir araya geldi. Eski yöneticilerle sorunları tartışan ve önerilerini alan Özdağ, kampanyasını bu istişareler sonrasında kampanyasını başlattı. 

Özdağ, Gaziantep'te yaşayan Suriyeliler ve bunlar nedeni ile ortaya çıkan sosyal sorunlara çözüm önerileri getirerek kampanyasını yürüttü. Bunun neticesinde de rekor bir başarı geldi. MHP 79 bin 672 olan oyunu yüzde 90 oranın da artırarak, bir olan milletvekili sayısını ikiye yükseltti. MHP Gaziantep milletvekilleri, Ümit Özdağ ve Ertuğrul Tolga Orhan oldu.

Editör: TE Bilisim