Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci yaptığı açıklamada AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’ye sert sözlerle yüklendi. MHP İl Başkanı Nihat Birinci yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “AKP İl Başkanı Sayın Haydar Revi; CHP Milletvekili Sayın Haluk Pekşen’in dokunulmazlıkların kapsamının genişletilmesi ile ilgili Anayasa mahkemesine başvurusu ile ilgili yaptığı açıklamada, Sayın Haluk Pekşen ve CHP’yi hedef alarak terör örgütü PKK uzantısı HDP ile beraber yol alıyor diye eleştirerek, Haluk beyin milletle alay ettiğini Yüce Türk Milleti bu hainliğin hesabını sormalıdır diyerek, Haluk Beyi vatana ihanetle suçlamaktadır. Sayın Revi partisinin geçmişini unutturmaya çalışarak Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali konuşmakta ve Trabzon insanının aklı ve hafızası ile dalga geçmektedir.”

Şimdi buradan Sayın Revi’ye sormak istiyorum.

1. PKK ile çözüm süreci adı altında ihanet süreci başlatan siz değil miydiniz? 

2. PKK’nın isteği doğrultusunda terörle mücadele eden İç İşleri Bakanı Sayın İdris Naim Şahin’i görevden alan siz değil miydiniz? 

3. PKK’nın talebi doğrultusunda bölgede Valileri, Emniyet Müdürlerini, Kaymakamları değiştiren siz değil miydiniz? 

4. PKK uzun soluklu savaşa hazırlanmak amacı ile bölge illerimizi silah deposu haline getirirken göz yuman siz değil miydiniz?

5. Bu yaptıklarınızdan dolayı bir yıldan beri ülkemizin her tarafı cehenneme döndü, bu cehennemi yaşamamamızın sorumlusu siz değil misiniz?

6. Bu süre içinde yüzlerce vatan evladı şehit oldu, bu şehadetlerden dolayı hiç vicdan azabı duyuyor musunuz?

7. CHP Milletvekillerinin dokunulmazlıklarla ilgili Anayasa Mahkemesine başvurmaları vatan hainliği oluyor da, sizlerin bugüne kadar yaptıklarınız ne oluyor acaba ?

8. MHP genel başkanı sayın Devlet BAHÇELİ’nin pkk konusunda yıllarca yaptığı uyarıları göz ardı edip, daha sonra bu uyarıların da haklı olduğu ortaya çıkınca sayın genel başkanımızdan özür dilemeyi düşünüyor musunuz ?

Editör: TE Bilisim