Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
MHP Çanakkale İl Başkanlığı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da görev yapan asker ve polislere gönderilmek üzere ‘mektup’ kampanyası başlattı.
MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar, Çanakkale’de Doğu ve cenup Doğu’da görev meydana getiren güvenlik güçlerine gönderilmek üzere mektup kampanyası başlatacaklarını söyledi. Pınar, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da görev yapan Asker ve Polisimizin moralinin arttırılmasına yönelik olarak Çanakkale Halkından ‘Şehitler Diyarı Çanakkale’den Kahramanlara Mektup’ temalı bir çalışma başlatacağız. 22 Nisan 2016 geçmişine kadar Partimiz İl Başkanlığına ulaşan mektupları, 23 Nisan 2016 tarihinde bizzat Diyarbakır İl güvenlik Müdürlüğü ve Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığına ulaştırmayı planlamaktayız.

Şimdiden Bölgede vazife icra eden asker ve polisimize moral ve motivasyonu fakatçlayan bu kampanyamıza verilecek destek için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Pınar, Çanakkaleli vatandaşların, asker ve polislere iletmek istedikleri mesajları içeren mektupları İl Başkanlığına teslim edebileceklerini söyledi.
Editör: TE Bilisim