BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 MHP İzmir’de miting seferberliği. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yarın gerçekleştireceği İzmir mitingi öncesi çalışmalarını hızlandıran il teşkilatı aralıksız çalışıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da aynı gün İzmir’de olması sebebiyle miting daveti için birçok koldan harekete geçen MHP İzmir İl Teşkilatı sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor.
Seçim çalışmalarını iki bölge üzerinden tek merkezde toplayan MHP İzmir İl Teşkilatı, il başkanlığında Seçim İletişim Merkezi (SİM) kurdu. Bu merkezden adaylara anlık veri akışı, basın desteği ve rakip adaylarla ilgili bilgiler geçilecek. Üniversite öğrencilerinden oluşan bu ekip aynı zamanda da 9 Mayısta gerçekleştirilecek olan Bizimle Yürü İzmir Mitinginin de duyurulması çalışmalarını yürütüyor.

Mitinge sürpriz konuklar davet edildi 

MHP İzmir’in medya ve Tanıtımdan Sorumlu il başkan yardımcısı Cumhur Bulut yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Bulut; “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin İzmir’e teşrifleri seçim çalışmalarımız açısından son derce önemli bir pasaj. Seçmenimizle buluşacağımız önemli bir faaliyet. Tüm hemşerilerimizle 9 Mayısta Günoğdu Meydanı’nda olmayı hedefliyoruz. Bunun için çeşitli organizasyonlar ve davet çalışmaları sürüyor. Hatta bir ilk olarak Türkiye’nin yakından tanıdığı popüler isimleri de mitingimize davet ediyoruz. İlber Ortaylı Hocamız, Fatih Terim, partimize seçim müziği yapan Kıraç ve Turgay Başyayla; Beşiktaşlı Demba Ba, müziğimizin dev ismi Ferdi Tayfur ve daha birçok tanınmış ismin bizimle birlikte olmasını arzu ediyor, bununla ilgili davet çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Günümüzün trendi ne ise davetlerimiz ve çalışmalarımız o yönde sürüyor. Etkili olarak Caps’ler ve videolarla, bilhassa sosyal medya kullanıcılarına ve gençlere ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim