Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Sözde Çözüm sürecinde baldıran zehiri içmeye hazırlanan Erdoğan MHP'ye seçmenin ilgisi artmaya başlayınca milliyetçi söylemlere ağırlık vermeye başladı... Erdoğan her seçim öncesi olduğu gibi Milliyetçi söylemlere başladı!
Oysa bölücü örgütle pazarlık yapan Erdoğan'nın sözde çözüm sürecinde algı yönetimi için kefenle yola çıktığından tutunda baldıran zehiri içmeye kadar söylediği herşey hafızalarda tazeliğini koruyor!

PEKİ ERDOĞAN NEDEN ÇARK ETTİ?

Sürekli anket çalışması yaptıran Erdoğan, AKP oylarının önemli bir ölçüde MHP'ye kaydığını gördü. Bunun üzerine defalarca ayaklarının altına aldığı Milliyetçiliğe yeniden sarıldı! Milliyetçiliği adeta can simidi gibi görmeye başladı.

Erdoğan halefi Davutoğlu'na da aynı öneride bulundu ve seçime kadar sözde çözüm sürecini askıya alma talimatı verdi! Davutoğlu ve ekibinin şiddet artar gerekçesiyle bu talimatı yerine getirmemesi sözde çözüm süreci için bir izleme heyeti oluşturması kaçak saray ile hükümet arasındaki ipleri gerdi, Bülent Arınç ve Melih Gökçek çatışmasının arkasında da bu gerilim yatıyor...

Görünen o ki 11. Olağan kurultayıyla kan tazeleyen MHP seçim çalışmaları için sahaya inince Erdoğan'ın kimyası daha da bozulacak!..

Editör: TE Bilisim