Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Tavukkarası hastalığına yakalanmış yandaş medya veya havuz medyasının gözleri, Erdoğan’ın gamalı siluetinden başka hiçbir şeyi görmemektedir” dedi.

Yalçın yazılı açıklamasında Gazeteci-Yazar Hasan Celal Güzel’in bugünkü köşe yazasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkındaki sözlerine tepki gösterdi. Güzel’in “MHP lideri Bahçeli’nin, gene CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun peşine takılarak, Başbakan’ı ‘İstihbarat devletine sürüklüyor’ ithamı, kendisi ve partisi açısından büyük bir talihsizliktir” şeklindeki ifadelerini eleştiren Yalçın, şunları dedi:
“Zaman zaman terörle mücadele konusunda hükümete tenkitler getiren Güzel, şimdi terörle müzakerenin mimarı MİT Müsteşarı Hakan Fidan’a övgüler yağdırmakta, böylece İmralı ve Kandil’le pazarlık sürecini destekleyip onaylamış olmaktadır. O zaman Hasan Celal Güzel de bu iktidarın veballerine ortaktır.
MİT Yasası yürürlüğe girdiğinde Erdoğan’ı desteklemeyen medya mensuplarının ve muhalif siyasilerin başına neler gelebileceğini eğer Hasan Celal Güzel idrak ediyorsa kalemini bırakmalı, bir sahil kasabasında uzlete çekilmelidir.
Tayyip Erdoğan rejiminde bağımsız ve hür basın baskı altında tutulurken, yandaş gazeteciler güruhuna her türlü kolaylık ve imkan tanınmaktadır. Zaten onlar, iktidarın yolsuzlukları ve hırsızlıkları hasıraltı ederek oluşturduğu kalın siyasi sis perdesinin arkasında memleket gerçeklerini görememektedir. Gözlerini ampulün ve ‘Kandil’in ışığı kamaştırmıştır.
Tavukkarası hastalığına yakalanmış yandaş medya veya havuz medyasının gözleri, Erdoğan’ın gamalı siluetinden başka hiçbir şeyi görmemektedir. Arkasına düştükleri Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi adım adım diktatörlüğe götürmektedir.”
ANKA

Editör: TE Bilisim