Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 MHP AKSARAY’DA SESLİ PROPAGANDA YAPMAYACAK.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, son zamanlarda yaşanan terör olayları nedeniyle araçlarla sesli propaganda yapmayacaklarını söyledi.
MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, yaşanan terör olaylarının tüm Türkiye’yi olduğu gibi Aksaray’ı da yasa boğduğunu anlattı.

Yaklaşan seçim öncesi il teşkilatı ile birlikte böyle bir karar aldıklarını belirten Turan Yaldır, seçim çalışmaları kapsamında araçlarla sesli propaganda yapmayacaklarını belirtti. Son dönemde yaşanan terör hadiselerinden dolayı böyle bir karar aldıklarını anlatan Yaldır, “Ülkenin bir tarafında kan akarken, asker ve polislerimiz şehit düşerken, analarımız ağlarken diğer tarafta şölen havasında seçim kampanyası yapmayı doğru bulmadık. Sesli seçim kampanyalarımızı iptal ettik. Bu seçimde şölen havasında değil görsel reklamlar ile çalışmalarımızı yapacağız” dedi.
Editör: TE Bilisim