Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 MHP’nin önemli isimlerinden Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “MHP’nin başka partilerle ittifak yapmasını makul ve mantıklı bulmuyoruz” dedi.
HT Gazete'den Saliha Çolak'ın haberine göre MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 7 Haziran genel seçimi öncesi gündeme gelen ‘ittifak’ söylemleriyle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Yalçın, “Mevcut konjonktürde MHP’nin bir ittifaka açık olmadığını tekraren ifade ediyoruz. MHP, 7 Haziran genel seçimlerine ittifak yaparak girmeyecektir. Partimiz tek başına ve bütün seçim çevrelerinde genel seçimlere katılacak ve iktidar alternatifi olacaktır” dedi. Kapılarının milletin bütün fertlerine ardına kadar açık olduğunu belirten Yalçın, “İktidarın yegane alternatifi ve Türkiye’nin meselelerini çözmeye kararlı olan MHP’nin başka partilerle ittifak yapmasını makul ve mantıklı bulmuyoruz” diye konuştu.

MHP: ZATEN HAKKIN TEZİNİ İŞLEYECEK

MHP, seçim beyannamesine de yoğunlaştı. Beyannamede, çözüm sürecinin yol açacağı olası tehlikelere ve ekonomik verilere ağırlık verilecek. AK Parti hükümeti tarafından vatandaşa yapılan sosyal yardımların bedelinin yine vatandaşın cebinden çıktığı vurgusu yapılacak. Bu çerçevede, bütçeden her vatandaşa düşen payla yapılan ödemeler ayrıntılı olarak hesaplanacak. Vatandaşın sistemden alacağı tutar ortaya konulacak. “Zaten hakkın” tezinin işleneceği beyannamenin ayrıntıları, diğer partilerin olası alıntılarına karşı sır gibi saklanıyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin mitinglerde de vurguladığı, “Vatandaşlarımız bizim hükümetimiz döneminde, bu dönemde aldığı yardımları almaya devam edecek. Bunun üzerine yolsuzluklarla giden paralar da tespit edilip vatandaşlarımıza dağıtılacak” şeklindeki söylem, beyannameye yansıtılacak.

HT Gazete



Editör: TE Bilisim